Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik neten ismerték meg párjukat, vagy akárcsak egy barátjukat -az elso valodi találkozo előtt milyen rendszereséggel tartottátok neten a kapcsolatot? Es az mi volt, mail, msn, skype?
Online játékon ismertük meg egymást, ment a skype meg ts először csak játszottunk aztán játékon kívül is beszéltünk majd a 300 km ellenére összejött egy tali és azóta is mindennap beszélünk és ha tudunk találkozunk
lassan 1 évesek leszünk ^^
Internetes társkeresőn volt fent mindkettőnk. A srác írt nekem, szimpatikus volt. Másfél hétig msn-en dumáltunk. Aztán első randi volt, 2 hét msn, megint tali, megint msn, megint tali. Aztán én mentem őhozzá. 50 km volt köztünk. Egy darabig csak kedvesnek találtam, de nem vonzott. 2 hónap ide-oda autózgatás után azt éreztem szeretem, és hiányzik. Másfél évig autózgattam hozzá, nem találtam az ő városában munkahelyet. Neki ott volt lakása. Tavaly nyáron találtam itt munkahelyet és már itt lakom 8 hónapja. :)
Imádjuk egymást, ő a másik felem, én meg az övé. Hihetetlen, hogy első pár randin nem vonzott mint pasi, csupán jól éreztem magam vele, most meg megőrülök érte, dobog a szívem ha csak rámnéz. :D
Menyasszony lettem. :)
Bocsi a rövid sztoriért. :D
Netes párkeresőn írt nekem a párom, 2 nap múlva felhívott, 4 nap múlva találkoztunk személyesen.
Ennek 8 éve, már 4 éve házasok vagyunk :-)
De jó olvasni az előzőket!!! :D
Mi egy hónapig csak msnen beszéltünk , de szinte napi szinten.
Az első tali egy hónap után volt, csak mi is kb 50 km-re lakunk egymástól, így két-három hetente tudunk találkozni, mert én is, ő is elfoglaltak vagyunk. ( plusz nincs kocsink, a tömegközlekedés meg halál errefelé... :( )
Harmadik hónapja vagyunk együtt, és remélem együtt is maradunk, mert én nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!