Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli csajok, mennyi ideig szoktak tartani a párkapcsolataitok?
1-3 év. Eléggé változó és személyfüggő. 23 éves barátnőm azért jött össze egyetemen egy idősebb sráccal, hogy átsegítse a vizsgákon. Fél évig voltak együtt, nem is szerette.
20 évesen jött össze egy barátnőm a férjével, 10 éve vannak együtt. Tehát változó.
Én nem mondtam senkiről, hogy együtt vagyok vele, amíg nem lettem bele szerelmes. Tehát a randik az csak ismerkedési fázis. Így számolva volt már 1 éves kapcsolatom is, ahol ennyi idő alatt kijött, hogy nem illünk össze, meg 3 éves kapcsolatom is.
Már bőven elmúltam 25, de akörül ismerkedtem meg a férjemmel, akivel már jó sok éve együtt vagyunk és nem valószínű, hogy elválunk. :)
Általában semennyi, mert még összejönni se tudunk, mivel már előtte összeveszünk/nem működik, ha mégis lesz valami, 1-2 hónap. 2 kivétel volt eddig, de az egyik távkapcsolat volt (egy másik országból..), a másik meg egy mérgező, kölcsönösen bántalmazó viszony.
Szóval sajnos nekem nem sok jó lap jutott..
24 éves korom előtt
egy 1 éves kapcsolatot leszámítva többnyire csak 1-2 hónapos " kapcsolataim" voltak, mivel nem illettünk össze egyikkel sem, inkább hamar szakítottam.
24 évesen jöttem össze a férjemmel, 25 évesen mentem hozzá, 12 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!