Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legnagyobb korkülönbség a párkapcsolataidban?
17 évesen online megismertem egy 27 éves csajt és abban az évben egész nyáron együtt voltunk!Jó volt mert nagyon szép csaj volt, de suli miatt úgymond nem tudtunk volna talizni még nyár végén lett más aki hozzám közelett állt korban és inkább véget vetettem a nyári kalandnak!Elég szarul esett a csajnak, de hát az elején tisztáztuk, hogy semmi komoly nem lesz köztünk, de belém szeretett, mondjuk én is belé... Így 7 évvel később talán őt kellett volna választanom, mert tök rendes volt meg tényleg az a jó kislány!Lehet perverz volt, mert voltak fétisei, de kinek nincsen! :P
24/F
10 évvel volt idősebb a pasi. 5 évig voltunk együtt, már együtt laktunk, gyűrűt is kaptam :)
A szüleivel laktunk, külön szinten, de nagyon idegesitőek voltak, ő rajtam töltötte le a feszültséget, állandóan kiabált, mérges volt. Kiszolgáltatta magát, egy poharat nem volt képes soha elmosogatni, mert az a nő dolga. Egy idő után már nem is figyelt rám, és egyszercsak meguntam 😀
Most meg egy fiatalabb pasiért vagyok teljesen oda. Érdekes, hogy amióta az idősebbel vége lett, valamiért a fiatalabbak vonzanak 😀☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!