Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi volt eddig a legnagyobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legnagyobb korkülönbség a párkapcsolataidban?

Figyelt kérdés
Hány évig vagytok/voltatok együtt? Miért lett vége?(ha vége lett)

2021. máj. 8. 22:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
19 éves voltam a lány 35,hát a nő miatt lett vége,mert még volt egy pasija (az exe) akivel összejárt mellettem...de a végén két szék közé ült,mert engem kidobott az a másik pasi meg megverte,és ott hagyta :D
2021. máj. 8. 22:21
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
6 és fél évvel volt idősebb nálam a fiú, 6 évig voltunk együtt :)
2021. máj. 8. 22:42
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

17 évesen online megismertem egy 27 éves csajt és abban az évben egész nyáron együtt voltunk!Jó volt mert nagyon szép csaj volt, de suli miatt úgymond nem tudtunk volna talizni még nyár végén lett más aki hozzám közelett állt korban és inkább véget vetettem a nyári kalandnak!Elég szarul esett a csajnak, de hát az elején tisztáztuk, hogy semmi komoly nem lesz köztünk, de belém szeretett, mondjuk én is belé... Így 7 évvel később talán őt kellett volna választanom, mert tök rendes volt meg tényleg az a jó kislány!Lehet perverz volt, mert voltak fétisei, de kinek nincsen! :P

24/F

2021. máj. 8. 22:45
 4/15 anonim válasza:
40%
45 évesen 18 éves lánnyal. Hosszú és viharos kapcsolat volt, ami a közös szexuális fétisen alapult, de több lett belőle.
2021. máj. 8. 23:16
 5/15 anonim ***** válasza:
3%
10 éves vótam, amikor az 58 éves Pityu bácsi megmutatta nekem, hogyan köl ragacsosat pisini.
2021. máj. 9. 00:09
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
én 19 éves voltam ő meg 18
2021. máj. 9. 00:16
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Én 18, a fiú 16. Pár hónapig tartott
2021. máj. 9. 00:22
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

10 évvel volt idősebb a pasi. 5 évig voltunk együtt, már együtt laktunk, gyűrűt is kaptam :)

A szüleivel laktunk, külön szinten, de nagyon idegesitőek voltak, ő rajtam töltötte le a feszültséget, állandóan kiabált, mérges volt. Kiszolgáltatta magát, egy poharat nem volt képes soha elmosogatni, mert az a nő dolga. Egy idő után már nem is figyelt rám, és egyszercsak meguntam 😀

Most meg egy fiatalabb pasiért vagyok teljesen oda. Érdekes, hogy amióta az idősebbel vége lett, valamiért a fiatalabbak vonzanak 😀☺️

2021. máj. 9. 07:07
 9/15 anonim ***** válasza:
17%
9 évvel fiatalabb nálam a szeretőm 🤷‍♂️ 48F/39N.
2021. máj. 9. 12:46
 10/15 anonim ***** válasza:
14%
Én 71 vagyok, a dugócimborám 17.
2021. máj. 9. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!