Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi volt az eddigi legnagyo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt az eddigi legnagyobb korkülönbség a párkapcsolataidban?

Figyelt kérdés
Itt olyan párkapcsolatokra gondolok, amelyek legalább fél évig tartottak. Hány éves voltál te, és mennyi a másik? Miért lett vége (ha egyáltalán vége lett)?

2021. jún. 23. 15:00
A kérdező szavazást indított:
1 évnél kevesebb
1 év
2 év
3 év
4 év
5 év
6 év
7 év
8 év
8+ év
36 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
10 év 1 hónap.. Nincs közös cél, másképp gondolkodunk. Max 5 év szerintem még ideális.
2021. jún. 23. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
19 voltam, a párom 16. Valamivel több mint fél évig tartott, de elég messzi egyetemre mentem és nem nagyon maradt időnk egymásra.
2021. jún. 23. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam régen már 28F, a bnőm 49, atom szép válogatott atléta-futó volt. 6 évig éltünk együtt.

Minden hasonló srácnak kívánom azokat a mindennapos orgazmuhegyeket az életükben.

2021. jún. 24. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!