Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet valami baj? (többi lent)
16 éves vagyok, a srác akivel járok 28.
A szüleim nem tudnak a kapcsolatunkról, ami lassan fél éve tart. Ha kiderülne, és a szüleim feljelentenék hogy lefeküdt velem úgy hogy nem vagyok 18,viszont én mondanám a rendőrnek hogy beleegyeztem, akkor lenne belőle bármi baj?
(lepontozom a bunkó kommenteket)
Nem, 14 felett azzal dugsz legálisan akivel csak akarsz.
Más kérdés hogy a szüleidnek tetszik-e, bár én nem látok benne túl sok kivetnivalót, ha nem valami lecsúszott arc.
Nem! Ha 14 elmúltál, és beleegyezel az aktusba, akkor ez legális.
Az már más kérdés, hogy a szüleid ehhez mit szólnának..
Egyrészt ezt hazudni bűncselekmény.
Másrészt, ez már nem kor kérdés. Hogy egy 60 vagy egy 14 éves mondja azt hogy nem beleegyezéssel történt, büntetőjogilag mindegy, az erőszak akkor is erőszak, és a kor nem releváns, mert mindkettő legális.
Azt hiszem így van a MAGYAR törvény, de NEM BIZTOS:
-Aki még nem múlt el 14 az max 18 évessel szexelhet, minimum korhatár a 12
-Aki elmúlt 14 az bármilyen időssel, akár 80 évessel is (bár ott kétlem hogy a fiatalabb fél kora lesz a nagyobb probléma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!