Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lefeküdjek csak azért a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek csak azért a barátommal mert félek, ha nem tönkre megy a kapcsolatunk?(hosszabban lent)

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, ő 18, én 17. Én még szűz vagyok, ő nem. Még nem érzem magam elég felszabadultan ahhoz, hogy azt csináljunk, neki viszont úgy tűnik nagyon szüksége van rá. Meg szoktam neki ígérni, hogy majd ha következőnek átmegyek, van, hogy megpróbáljuk, de én nem élem meg valami jól, nekem ehhez ugy érzem nincs önbizalmam... Viszont nem akarom elveszíteni, szerintetek mit kéne csinálnom?
2020. dec. 6. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
ez az egyed téged nem szeret, de jó vagy neki, hogy dugjon. Dobd ki, s keress egy rendes férfit!
2020. dec. 6. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
9%
Én még aznap lefekszem a csajjal, aztán repül utána
2020. dec. 6. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Semmi esetre se menj bele, ha te nem akarod. Ha emiatt szakítani akar, vagy manipulálni próbál, hogy mégis lefeküdj vele, akkor egész egyszerűen nem szeret és csak arra lennél neki jó. Az ilyet úgy kivágnám, mint macskát 💩ni.
2020. dec. 6. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Három hónapja együtt vagytok.Nyilván kíván téged,én is kivolnék teljesen három hónap után.Ha szerelmes lennél akkor te is ugyanúgy akarnád az együttlétet mint ő,arról fantáziálnál minden este,hogy milyen lehet vele szeretkezni.Ha nincs meg benned ez az érzés akkor kár erőltetni a dolgot mert nem fog jól elsülni az este.Lehet,hogy éretlen vagy még erre de ezt akkor tisztázzátok,ne hitegesd feleslegesen a párodat.Ha benned is ott van a vágy de a félelem is dolgozik még,ahogy írod,tartasz az egésztől akkor próbáljátok ki a pettinget,fedezzétek föl egymás testét,vágyait lépésről lépésre és amikor úgy érzed,hogy készen állsz és csak vele akarod,hogy megtörténjen az első akkor mehet a menet.Érzelmi zsarolásnak ne engedj,csak akkor add oda magadat ha tényleg biztosan tudod,érzed,hogy tényleg szeret az a fiú és nem csak kihasználni majd rövid úton eldobni akar.
2020. dec. 6. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Ne!
2020. dec. 6. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp se menj bele csak miatta! Meg fogod bánni, hidd el. Várd ki, amíg késznek nem érzed magad, és nehogy hatással legyen rád! Ennek csakis a te döntésednek kell lennie.

Ha meg képtelen ezt elfogadni, akkor tedd lapátra, mert nem ér ennyit.

2020. dec. 6. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

#4 te komolyan azt gondolod, hogy egy 17 éves lány arról fog fantáziálni, hogy milyen lehet szexelni a pasival? A lányok nem ennyire ösztönlények.

Csináltatok már egyébként valamit? Volt petting? Semmiképp ne menj bele olyanba, amit nem szeretnél, viszont ha az önbizalmaddal van baj, akkor fejlesztened kéne. Egyszer majd ha készen állsz, a petting átfordul szexbe, de ezt nem lehet kierőltetni. Magadnak is rosszat teszel, ha nem akarod igazán és úgy mész bele.

2020. dec. 7. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

7#A mai világban egy 17 éves érintetlen lány lassan már aggszűznek számít,a többségüket 14-15 évesen már tágítja valaki.Hol élsz te? Nem ösztönlények?? Ugyanannyira ösztönlények mint a pasik,esetleg jólnevelt módon eljátsszák, hogy nem azok,de a sok 15-16 éves "kislány"ott cumikázza a huszonéves srácok kárját a retyón, parkban,a diszkóparkolóban a kocsikban.A

szűz csajokat rendesen cikizik a többi lányok,haverjaimnak is voltak olyan numerái a gimiben, hogy a szegény szüzikék könyörögtek nekik,hogy dugják már meg őket végre,csak hogy ne legyenek már szűzek. Én nem azt állítom,hogy ez a helyénvaló,csupán azt,hogy ez a megszokott.Pontosan ezért tette föl a kérdését ez a 17 éves lány is mert pontosan tudja,hogy mi a helyzet,és sejti, hogy lapátra lesz téve,vagy meg lesz csalva ha nem alakít valamit.Ennek ellenére mondom azt én is,hogy várjon a dologgal mert a kérdése alapján nem elég érett a nemi élethez.

2020. dec. 7. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8 a kérdésben egy 17 éves szűz lányról volt szó, nem pedig egy 14 éves kislányról, aki több f.szt fogott, mint kilincset. Feltűnt?
2020. dec. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!