Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátja a lánynak, de szeretem. Mit tegyek? Hosszabban lennt.
Tehát: "... decemberben, iskolai szünet előtt nagyon jóban voltunk és érezhetően szeret engem. Szünet után össze jött egy fiúval,...".
Én így írtam volna: decemberben ... érezhetően szeretETT...
Ha netán szakít is a mostani fiúval, aligha fogadja majd a közeledésed, de próba - szerencse...
F.
"jóban voltunk és érezhetően szeret engem. Szünet után össze jött egy fiúval,"
MÉGIS mással jött össze. Netán azért, mert őt nem csak szereti, hanem szerelmes is belé?
Ha igazán szereted, akkor esődleges számodra az ő boldogsága, tehát békén hagyod, sőt esetleg segítesz neki, hogy a választottjával minnél jobb legyen kapcsolatuk!
.
Ne légy önző, szeretetet nem követelhetsz meg, viszontszeretetet nem várhatsz el.
Legyél jobb mint a jelenlegi barátja minden szempontból!
Ezt nem úgy értem, hogy minden kérését teljesítsd mint egy csicska, az csak rontana a helyzeten.
Legyél férfiasabb, izmosabb, öltözködj jobban, legyen jobb a halyad, legyél jóképűbb stb.
Ha azt látja, hogy minden szempontból értékesebb vagy mint a jelenlegi barátja, hideg vérrel le fogja cserélni a jelenlegi pasiját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!