Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem őt, de nem tudom, hogy ő szeret-e engem, mit tegyek?
Van egy osztálytársam, aki nem csak tetszik, hanem szeretem is, de tényleg nem tudom, hogy mi legyen. Amikor beszélgetünk, mindig figyel rám, érdekli a hobbim, amikor volt valami bajom, érdeklődött, hogy mi van velem, nevet a vicceimen. Csak az a baj, hogy van barátnője. De szerintem érdeklem, csak nem tudom, mit tegyek. Aki tud esetleg tanácsot adni, az kérem tegye meg.
Ui.: Trollok kímékjenek.
Attól, hogy valaki néha kedves veled, még nem szeret. Valószínűleg azért a barátnője a barátnője, mert őt szereti.
Lépj tovább, ne akard tönkretenni a boldogságukat. Majd ha nem illenek össze, akkor előbb-utóbb szétmennek maguktól is, és jöhetsz te, de addig ne állj neki fúrkálódni, mert azzal te jársz a legrosszabbul.
". Csak az a baj, hogy van barátnője."
Nem,ez nem baj. A párkapcsolat szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!