Anya nem engedi, hogy kettesben legyek a barátommal, Mit tehetnék? (hosszabban lent. )
A drága kedves kérdező mondjuk minden lényeges infót kihagyott:D
mert pl 15 évesnek nem való a szex.....
A szabadságot nem adják, hanem kiérdemlik.
Egészen egyszerűen megmondod, hogy ezt nem tűröd el és meg fogod oldani, hogy egyedül lehessetek és semmit nem tehet. De ha erre kényszerít akkor SEMMIT nem fogsz neki elmondani soha többé, és mint anya egyszerűen nem fogod őt bevonni semmi mert úgy látszik nem bízhatsz benne. (ettől minden szóülő retteg)
Magyarul ki kell harcolnod/zsarolnod az életedet, meg kell érte kűzdened.
Tedd meg!
Ó kicsi lány! Sajnállak, te anyukád is valamikor fiatalon ballépést tett és rajtad tölti a ki a bosszúját! Sajnos előfordul az ilyen!
Magam is anyuka vagyok kicsit idősebb a lánykám, mint te. Nem erőszakoskodtam vele, egyszerűen tudom, ha valaki talizni akar azt akárhogyan, de megteszi.
Inkább magyarázza el a felelősségteljes fogamzásgátlást, menjen el veled egy nődokihoz. Tényleg őszintén sajnálom a hasonló sorsú fiatalokat! Mégis mennyi idős anyukád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!