Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-21 eves fiuk! Ti osszejonnetek egy 16-17 eves lannyal?
Ezen az oldalon több ilyen korú lánnyal ismerkedtem már. Hogy ne sértsek meg senkit, én okkal nem keresem ezt a korosztályt, hiába csak 4-5 év a korkülönbség.
20/F
Összejönnék igen. Volt már ilyen kapcsolatom és hiába tűnt érettnek a lány meg minden, de egy év múlva már frusztráló volt még mindig a suli téma meg stb. Kamaszkor lázadás ilyesmik.
De amúgy szerintem nem minden lány ilyen ezért megpróbálnám mégegyszer ha úgy van.
17-21 felállásban ismerkedtem meg a (már) vőlegényemmel.
Érettségi előtt álltam, ő pedig egyetemre járt. Támogatott az érettségiben. Utána egyetemre mentem, ott is végig segítőkész volt, minden vizsgám előtt szorított. Ő lediplomázott, én mellette voltam. Dolgozni kezdett, mindig motiválom minden munkahelyi dolgában. Én elvégeztem egy tanfolyamot, aminek ő nagyon örült, biztat, hogy csináljak többet is.
Hamarosan diplomázok, biztosan ott is mellettem fog állni.
Nem tudom 4 év korkülönbség miatt miért csak arról lehetne beszélni, hogy az egyiknek mi volt matekórán, a másiknak meg a munkahelyen. Ha meg ez is a téma és szereted a másikat, akkor érdekel, hogy mi történt vele aznap.
Igen összejönnek ;) a kor csak egy szám
22/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!