Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 20-21 eves fiuk! Ti osszejonne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-21 eves fiuk! Ti osszejonnetek egy 16-17 eves lannyal?

Figyelt kérdés
Nagyo tetszik egy srac csak kicsit aggodom a korkulonbseg miatt. Igaz 4 ev meg nem olyan hatalmas kulonseg de ebben a korban szerintem nagyon hatareset. Szerintetek?

2021. máj. 30. 14:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon több ilyen korú lánnyal ismerkedtem már. Hogy ne sértsek meg senkit, én okkal nem keresem ezt a korosztályt, hiába csak 4-5 év a korkülönbség.

20/F

2021. máj. 30. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
A kor csak egy szám.
2021. máj. 30. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
18 alatt nem
2021. máj. 30. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
21 voltam amikor összejöttem az akkor 16 éves barátnőmmel, 6 évig voltunk együtt és nem az 5 év különbség miatt lett vége, hanem mert idegbeteg volt. Úgyhogy ha megint 21 lennék szívesen összejönnék egy 16-17 éves lánnyal, persze ha elég értelmes és tudom hogy nem fog megcsalni.
2021. máj. 30. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha érettebb, ha nem komolytalan, ha nem érzelmileg kiszámíthatatlan, ha egy rendes, értelmes lány stb., akkor talán.
2021. máj. 30. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Összejönnék igen. Volt már ilyen kapcsolatom és hiába tűnt érettnek a lány meg minden, de egy év múlva már frusztráló volt még mindig a suli téma meg stb. Kamaszkor lázadás ilyesmik.

De amúgy szerintem nem minden lány ilyen ezért megpróbálnám mégegyszer ha úgy van.

2021. máj. 30. 16:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén nem. Ha 16-17 éves vagy az azt jelenti, hogy most vagy 10-11. osztályos, még bőven a gimis éveket éled, most kell majd még kezdened tanulni igazán az érettségire, most kell majd eldöntened hogy mit is szeretnél suli után. 20-21 évesen meg ezzel szemben általában az ember már éppen egy diploma megszerzése előtt van, gyakorlati helyet keres vagy már ott dolgozik, kezd anyagilag önállósodni stb. Magyarán teljesen más szakaszában lennénk az életnek, teljesen más prioritásokkal. Nem mondom hogy nincs olyan helyzet hogy ez ne működhetne, de általánosságban ilyen idősen ez a 4-5 év pont az a 4-5 év, amikor a legnagyobb változások történnek az életcélok és az önállóság tekintetében.
2021. máj. 30. 17:02
 8/13 anonim ***** válasza:

17-21 felállásban ismerkedtem meg a (már) vőlegényemmel.

Érettségi előtt álltam, ő pedig egyetemre járt. Támogatott az érettségiben. Utána egyetemre mentem, ott is végig segítőkész volt, minden vizsgám előtt szorított. Ő lediplomázott, én mellette voltam. Dolgozni kezdett, mindig motiválom minden munkahelyi dolgában. Én elvégeztem egy tanfolyamot, aminek ő nagyon örült, biztat, hogy csináljak többet is.

Hamarosan diplomázok, biztosan ott is mellettem fog állni.

Nem tudom 4 év korkülönbség miatt miért csak arról lehetne beszélni, hogy az egyiknek mi volt matekórán, a másiknak meg a munkahelyen. Ha meg ez is a téma és szereted a másikat, akkor érdekel, hogy mi történt vele aznap.

2021. máj. 31. 08:29
 9/13 anonim ***** válasza:
25 felett vagyok, de összejönnék egy 18-20 évessel.
2021. máj. 31. 08:51
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

Igen összejönnek ;) a kor csak egy szám

22/F

2021. máj. 31. 09:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!