Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kuzdjem le az intimitas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WILDFL0WER kérdése:

Hogyan kuzdjem le az intimitastol valo felelmem?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok, es van egy alakulom egy fiuval. nagyon aranyos, mar majdnem ket honapja beszelunk es azota ketszer talalkoztunk, mind a ket alkalom nagyon jol sult el. lassan haladunk, meg csok se volt, de futolag volt mar szo szexrol, megha nem is komoly szinten. tudja, hogy nem szeretem a testem, es probalja felhuzni az onbizalmam, amiert halas vagyok neki. gyerekkoromban szexualis buncselekmeny aldozata voltam sokaig, aminek az eredmenye az lett, hogy elegge mashogy latom a szex temat, mint masok. egyszerre felek, es egyszerre akarom. de megha lepnek is, a testem miatt nem fog menni, evek ota gyulolom a testem, egesz nap csak a kaloriak vannak a fejemben, nehezen eszek anelkul hogy ne fajna a hasam es ne szedulnek. egyszerre ket dolog ol meg, olyan ketoldalu ez a dolog nekem. mit tehetnek, hogy ez jobban mukodjon majd koztunk?

tegnap 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Lehetséges, hogy érdemes lenne szakemberhez fordulnod. Hidd el, tapasztalatból mondom, hogy hiába egy szerető társ, bizonyos problémákat nem lehet a szeretettel megoldani. Például a barátnőm a családja miatt szorongással és pánikbetegséggel küzd, ami ugyan az összeköltözésünk óta javult, de megszűnni valószínűleg sose fog.
tegnap 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
pszichologushoz egy evig jartam egy masik dologgal kapcsolatban, hozza nem szeretnek vissza menni mert nekem nem segitett semmit, csak azutan onmagamtol tudtam fejlodni. olyan bizalmas informaciokat pedig nem mondanek el senkinek, amit szerintem kerdeznenek a szex temarol. ez majd meg fog oldodni a megfelelo emberrel, vagy szukseges pszichologus? egyaltalan azt sem tudom hogy ez emnnyire szamit komolynak
tegnap 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Próbálj beszélni erről a fiúval.

Remélhetőleg találsz olyan partnert, aki feloldja benned ezt a szorongást.

ma 02:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 "csak azutan onmagamtol tudtam fejlodni" - Egy pszichológus nem megoldja a problémádat, hanem segít, hogy magadnak meg tudd oldani. Ezek szerint neked is segített, csak nem vetted észre.

Lehet, hogy meg fog oldódni a megfelelő emberrel, de kicsi a valószínűsége. Sajnos arra van nagyobb esély, hogy nem fog, adott esetben még rosszabb is lehet.

Én nem mennék bele így egy kapcsolatba, mert igenis komoly dolog, amiről írtál.

ma 06:46
 5/5 anonim ***** válasza:
A szex nem kötelező.Lehet aszex vagy,és?Keress olyan párt magad mellé,akinél nem téma az intimitás.
ma 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!