Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem le a gázlásaimat? Bármi amit jónak gondoltok jöhet!
Régen nagyon sokat bántottak a testem miatt, és bár már teljesen megváltozott. Alig van pár ember akik előtt le merek vetkőzni. A barátom előtt sem merek levetkőzni, de még fürdőruhában lenni sem. Ő szeretne már továbblépni, és nagyon sok ötletet felvetett de félek.
Dolgok amiket mondot:
- fürdés előtt fehérneműig ő vetkőztet le
- fehérneműben alszom vele
- filmnézés közben a takaró alatt levetkőzöm
- közös strandolás (nyilván ilyenkor beltéri)
- közös fürdés
- hogy a köntös alá nem veszek fehérnemű mikor mászkálok
Van még több is de ennyi elég. Szerintetek mi segítene intimebb irányba vinni a kapcsolatot? Bármilyen ötlet jöhet, vagy vélemény hogy hogy beszéljen rá, vagy mit hagyjak neki! BÁRMI!!! Előre is köszönöm! Már kezd nagyon zavarni a dolog. 17L
A félelem lelki okokra vezethető vissza. Idézd fel, mi az oka a félelmednek, mi volt az első élmény?
Nem csak testi oka lehet. Meditáció, relaxáció segíthet.
PPH. (Problem Prevention Holding)
Hogy bántottak? Vertek,csúfoltak?
A barátod jokat mondott. Szerintem bízz meg a párodban,és fogadd el amit mondott.
Biztos vagyok benne hogy a párod tudja mit fog látni amikor ledobod a köntöst, és nem kell féljél tőle ugyanúgy mint ahogy ő sem fél a kinézetedtől azért van veled :)
Nem lesz baj csak cselekedj, sok sikert
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!