Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj?
Figyelt kérdés
Màr egy ideje együtt vagyok barátommal. Az elején jól megvoltunk aztán jöttek a problémák. Egyre többet vitáztunk. Odáig jutottunk hogy már napi szinté vált. Már olyan is előfordult hogy a szemembe hazudott. Én úgy érzem hogy nem törődik velem eléggé. Vagyis esténként egy filmet nem tudunk megnézni mert folyton bealszik rajta. Közös programokat se nagyon csinálunk. Max olyanokat amik kb 15 percbe vannak. Olyan kijelentéseket tett hogy pl ha játszunk se érdekli csak azért jàtszik mert én szeretnêm. Folyton azzal van hogy ên találjak ki programot. Különlegesebb napokat mindig külön töltöttük eddig. Pl szülinap, névnap, karácsony,stb. Mert mindig az előtt vesztünk össze. Nagyon szeretem őt és valamennyire látom rajta hogy ő is de ugyanakkor azt is hogy nem érdekli hogy mivel tehetne boldoggá. Nem élunk együtt még a családommal élek és itt van ha van szabadideje. És ha megemlitem neki hogy nem törődik velem eléggé akkor azt mondja hogyha nem törödne velem akkor nálam se lenne. Igen de kb semmit se kell csinálnia. Mert kiszolgálom konkrétan. Nem tudom mi lehet ez de szét szed. Elengedni se szeretném de ugyanakkor nekem nem jó igy. Én közös programokat szeretnék. Közös emlékeket gyüjteni. De ő nem ért meg miután elmondtam neki hogy mit szeretnék egyből azzal jött hogy akkor mondjam milyen programot akarok. Ez igy normális? Vagy én vagyok hülye?ma 10:18
1/4 anonim 

válasza:

Egy hisztis gyerekkel randizgatsz.
Keress érettebb fiút, férfit, aki tud és akar a kedvedben járni.
2/4 anonim 

válasza:

Ő még nem érett meg egy párkapcsolatra. Te nem egy férfival, hanem egy kis fúval vagy. Nem mondom, hogy engedd el, de az biztos, hogy még idő mire benő a feje lágya.
18/f
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem nem érdemes ezt tovább húzni. Vagy nem érett egy kapcsolatra, vagy nem szeret eléggé. Nem akarok tolakodni, de lefeküdtetek már? Mert ha igen, akkor valszeg csak a tested érdekli.
4/4 anonim 

válasza:

Nincs veled baj, teljesen érthető, hogy ez így neked nem egy teljes értékű kapcsolat. Általában azt szoktam mondani, hogy egy utolsó esélyt még talán megér, de itt még ezt sem érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!