Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a korkülönbség még belefér?
Figyelt kérdés
Ugye 16 vagyok és nyár közepén töltöm a 17-et a barátnőm meg 14 éves és csak jövő tavasszal tölti a 15-t.
Kíváncsi vagyok hogy ez a korkülönbség még belefér e.
Meg arra is kíváncsi vagyok hogy ilyen fiatal korban mekkora az a maximum különbség ami még normálisnak számít.
2021. máj. 23. 14:13
1/9 anonim válasza:
Öööö, nope.
Bazki ő most kezdi a gimit, te meg mindjárt fejezed. [|-|]
-\[**]/-
2/9 anonim válasza:
Persze.
Nehogy már 2 éven rágódj... :D
3/9 anonim válasza:
Simán.
Bizonyos körülmények között ennyi különbség osztályon belül is előfordulhat.
4/9 anonim válasza:
Persze, hogy belefér. Tudnád milyen korkülönbséggel rendelkező párok élnek boldogan :). Ez a pár év egyáltalán nem baj.
5/9 anonim válasza:
Ez tökre nem gáz szerintem, simán belefér az 1-2 év
6/9 anonim válasza:
Csak ne kurd meg, mert akkor mész a fiatalok borijebe, aztán ott tuti megerőszakolják.
9/9 anonim válasza:
Simán belefér. Első párommal amikor összejöttem én voltam 19 ő 16, totál jól kijöttünk, semmi baj nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!