Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vennél a Karácsonyra...

Mit vennél a Karácsonyra kapott 50.000.- Forintból?

Figyelt kérdés
Mindenem megvan. Félre nem tehetem, lekötni nem köthetem le, mindenképpen akkor lesz az ajándék ajándék, ha felhasználom. Ezért ez a kérdés: Te mit vennél belőle?

2023. dec. 10. 13:50
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
12%
Én befektetnem
2023. dec. 10. 16:01
 22/49 anonim ***** válasza:
62%

Én férfiparfümöt (Porsche Design) vagy Puma sportcipőt abban is van Porsche Design azaz Puma Porsche Legacy vennék. Ezek valamelyike kijön ennyiből simán.

De ez az én érdeklődési köröm, ízlésem és személyiségjegyeim alapján van így.

A kérdésből azonban nem derül ki sem a korod, sem a nemed, sem az érdeklődésed. Így hogyan tudnánk segíteni?

2023. dec. 10. 16:02
 23/49 anonim ***** válasza:
69%
Kiegészíteném, és elutaznék pár napra.
2023. dec. 10. 16:03
 24/49 anonim ***** válasza:
38%
Előre tudod, hogy ennyit fogsz kapni (honnan?), vagy még tavaly karácsonyra kaptad? :)
2023. dec. 10. 16:04
 25/49 anonim ***** válasza:
26%

"Félre nem tehetem, lekötni nem köthetem le, mindenképpen akkor lesz az ajándék ajándék, ha felhasználom."

Ennek fényében kérdezném, miért van a 10. válasz lepontozva? Van, aki így ad ajándékot.

2023. dec. 10. 16:16
 26/49 anonim válasza:
23%
Egy dildót és belegravíroztatnám az ajándékozó nevét, majd kitenném a vitrinbe, lehetőleg középre.
2023. dec. 10. 16:19
 27/49 anonim ***** válasza:
14%
Milyen ajándékozó az ilyen? Ha eldöntöm, hogy pénz adok, engem ugyan nem érdekel, hogy félre rakja, elkölti, elissza, eleszi, vagy kukába dobja! Ahogy odaadom, az az övé, azt csinál vele amit akar! Nekem meghalt a testvérem, két kis gyermeket hagyott maga után. Az ajándék pénzeket duplájára emeltem, és tudom, hogy a sógornőm elteszi amikor megkapják, és akkor használja föl, amikor szükségük van rá, gyerekeknek cipő, ruha, játék, stb.. Nem költi ez azonnal feleslege dolgokra!
2023. dec. 10. 17:12
 28/49 anonim ***** válasza:
83%
hiába "van meg mindened" azokból is lehet újabbat venni de ugyanolyat. ilyen egyszerű.
2023. dec. 10. 17:23
 29/49 anonim ***** válasza:
78%

"Milyen ajándékozó az ilyen? Ha eldöntöm, hogy pénz adok, engem ugyan nem érdekel, hogy félre rakja, elkölti, elissza, eleszi, vagy kukába dobja! "

Hát engem mondjuk érdekelne, hogy ne eligya....

2023. dec. 10. 17:38
 30/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. 22)-es válaszolónak: nem a korom és a nemem a lényeg. Én Rátok voltam most kíváncsi, mivel különböző emberek, különböző személyiségek vagyunk, és talán ötletet tudok meríteni belőle. Van sok elgondolkodtató is. Kiirástól számítva 4 óra alatt 29 válasz. Azért sokan elgondolkodtatok rajta. A bántó üzeneteket nem értem. De nem is akarom. Csak sajnálom az írójukat.
2023. dec. 10. 17:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!