Milyen ajándékot szánnátok egy 16 éves lánynak?
Figyelt kérdés
A barátnőm 16 éves lesz 4.-én, és kevés időm van addig.
25 ezer forintból szeretnék neki ajándékot venni.
Az a baj, hogy karácsonyra már ellőttem a jó ötleteim, de nyílván szeretném meglepni, de nem egy bögrével
jan. 21. 14:55
1/6 anonim válasza:
Plüss, közös karkötő (nyilván nem ezüst vagy arany), virág, valami pulcsi, ha szeret olvasni könyvet, ilyen puha pléd, de készíthetsz neki kézzel is valamit, vagy ha nem ragaszkodsz tárgyhoz, vidd el vacsorázni, vagy mozizni, esetleg ruhaboltba és kiválaszthat magának valamit. Igazából ezek jutottak eszembe hirtelen, de remélem egy kis ötletet tudtam adni🥹
2/6 anonim válasza:
Esetleg még egyedi dolgokat is csináltathatsz közös képpel. Pl párna, telefontok, tudod mikre gondolok
3/6 anonim válasza:
Karácsonyra hány ajándékot adtál?
Lehet, néha a kevesebb több
5/6 anonim válasza:
Szerintem tudom hogy ki vagy :)
Egyébként én karkötőt vennék neki, mellé esetleg egy plüss szívet
6/6 anonim válasza:
Szervezz egy egész napos közös programot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!