Mit vennél a Karácsonyra kapott 50.000.- Forintból?
Figyelt kérdés
Mindenem megvan. Félre nem tehetem, lekötni nem köthetem le, mindenképpen akkor lesz az ajándék ajándék, ha felhasználom. Ezért ez a kérdés: Te mit vennél belőle?2023. dec. 10. 13:50
12/49 anonim válasza:
Ha mindenem meglenne, akkor megmondanám az ajándêkozónak, hogy dugja fel magának, ha valójában nem akar ajándékozni, mert az nem ajándék, ha kötelező szarra költenem. Vegyen ő valami szart, ha megkötésekkel él.
14/49 anonim válasza:
Régóta nézegetem a vezeték nélküli álló porszívókat, alighanem kipótolnám az összeget és vennék egyet magamnak.
15/49 anonim válasza:
Attól függ milyen életszakaszban vagyok éppen.
Régebben ruhát, cipőt, elmaradt gázszámlát, most finom ételeket vagy egynapos élményt.
16/49 anonim válasza:
Pár napra elutaznék, annak a költségébe tenném bele.
17/49 anonim válasza:
Elvinném valahová a kisfiamat és anyukámat.
Viszont ha semmi jó programot nem tudnék hirtelen kitalálni, akkor lehet kipótolnám egy Martensre, mert tetszenek az olyanok, de az áruk a lélektani határomon felül van, nem adnék értük annyi pénzt alapból :)
18/49 anonim válasza:
Imádok kötni, olvasni, úgyhogy fonalat és könyvet.
19/49 anonim válasza:
Ruha, cipő, táska, könyv, parfüm.
20/49 anonim válasza:
Led lenser HF8R Core fejlámpát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!