Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Bunkóság lenne egy adag...

Miss Lady kérdése:

Bunkóság lenne egy adag tartós élelmiszert adni a párom családjának húsvétra?

Figyelt kérdés
Gondoltam veszek nekik egy adag tartós élelmiszert 25-30 értékben. (Liszt, Tészta, Cukor, Olaj, Só, Édesség stb). Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e bunkóság ilyet adni. Nem számít lenézésnek?

jan. 14. 13:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ők lehet magukra vennék. Anyunak adtunk már kaja csomagot karácsonyra, mivel hülyeséget nem akartunk venni, másra meg épp nem volt szüksége.
jan. 14. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked (vagy legalább is a párodnak) illene tudni, vannak, akik örülnek neki, vannak, akik megsértödnek és van egy csomó valahol a két véglet között.

Meg az sem mindegy, mióta vagytok együtt és nekik mennyire lenne hasznos az ilyen ajándék.

jan. 14. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az utalványnak szerintem mindenki szokott örülni, és ez biztosan nem okoz sértődést.
jan. 14. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem bunkó, de fura. Inkább utalvány, azzal nem lehet mellélőni.

Akkor lehet ez ok ajándék, ha tudod, hogy ők is ezeket szokták venni.

Mármint érted, vehetsz te búzafinomlisztet, ha ők teljes kiőrlésűt használnak. Vehetsz te kristálycukrot, ha ők inkább édesítőszert használnak.

jan. 14. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, egyszer mi is kaptunk kaja csomagot anyóséktól, mivel covidos volt a fél banda, jól jött, nem sértődtünk meg.
jan. 14. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

A párod családja szegény? Ha gondot okoz ezeknek a megvásárlása, akkor is rákérdeznék a páromnál a helyedben, de valószínűleg örülni fognak neki.

Ha viszont nem szegények, akkor bocs, de szerintem ciki. Ennél még egy extrább tusfürdő csomagban is több a fantázia, ez kb a wc papírral vagy tisztítószerrel van egy szinten.

jan. 14. 21:13
 7/10 anonim válasza:
100%
Ahogy írták, utalványt inkább.
jan. 14. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem fura. Ha nagyon rossz körülmények között élnek, akkor oké. De akkor gondolom, nem ajándékba adnátok, hanem egyébként is segítenétek. Az élelmiszer csomag jó, csak nem ilyen alapokból, mint a só, liszt, stb.

Édesség, kávé, tea, ital, pástétom, stb.

jan. 15. 09:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szegények (és nem titkolják előttetek), akkor nagyon jó ajándék egy élelmiszer csomag. Nem utalvány! Talán nem liszt+cukor, inkább méz, kávé, kakaó, dió, mák, teák, csokoládék, száraztészták, sajtok, kolbász, szalámi, lekvárok, gyümölcsök. Tehát nem a legelemibb alapanyagok, hanem egy hajszállal igényesebb, drágább, amit maguknak biztosan nem vesznek meg. Tartós, hogy ne kelljen azonnal felhasználniuk.
jan. 15. 13:15
 10/10 anonim válasza:
45%
Ezt a penzt egy hajlektalan 5nap alatt elhasznalja
jan. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!