Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Valakinek aki fontos nekem...

Valakinek aki fontos nekem szeretnék rajzolni/festeni valamit ajándékba. De nem igazán tudom mit szeret. Tájképet nem szeretnék mert a lánya festett neki tájképet és nem akarom őt "lemásolni". Van ötletetek?

Figyelt kérdés

Az illető férfi szóval ha kérhetem ne valami lányosat írjatok. Előre is nagyon köszi annak aki ír :DD

(A rajzolásommal nincs baj, szívesen rajzolok vagy festek valami nehezet is)

tegnapelőtt 14:02
 1/5 anonim válasza:
100%
Sport/hobbi vagy autómárka amit szeret? Házikedvenc/kedvenc állat? Vagy egy portré a családról esetleg?
tegnapelőtt 14:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy ha rajzolok portrét a családról akkor az ijesztő 🥹
tegnapelőtt 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
akkor ha pl van macskája vagy kutyája rajzolj, fess neki egy képet neki róla vihetsz bele némi régies motivumot mitha egy középkori festmény lenne szoval valamit ami kedves lenne neki és akár vicces is, ez a kettő tökéletes kombináció mert most egy tájkép az olyan elcsépelt meg unalmas legyen bármilyen szép
tegnapelőtt 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Online esetleg profilkép, követések/megosztások utalhatnak arra hogy mit szeret, próbálj meg utána nézni. Ha nem megy esetleg ismerőst megkérdezni
tegnapelőtt 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Elöször is tudni kellene, mi érdekli, másodszor meg mi az, amit tudsz rajzolni.
tegnap 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!