Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit illik vinni egy keresztelő...

Mit illik vinni egy keresztelőre? Milyen értékben ajándékoznátok?Egyáltalán normális egy ekkora keresztelő?

Figyelt kérdés
A bátyám meghívott a lánya keresztelojere nem mi leszünk a keresztszulok én furcsállom ezt is,hogy minek ekkora buli,de egy étteremben lesz a buli mi 5en mennénk gondolom minimum annyi pénzt illik rá költeni amennyibe kerül a kajank
jan. 23. 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Jól gondolod.
jan. 23. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Micsoda? :-O

Mar a keresztelon is kell fizetni a kajadat, mint egy eskuvon? Meg jo, hogy belepodijat nem kovetelnek, mert mar ilyet is hallottam! Hova fejlodik a vilag?

Mifele uj szokas ez, ki hozta divatba? Mert a szekelyeknel divat es buszkek is arra, hogy massal fizettetik ki az eskuvot, tehat nekik ingyen van es meg nyereszkednek is rajta! Sot mondja, ha nincs penzed, kosz, de akkor inkabb ne gyere... Haszonlesok! :-/ Magyarban ez sose volt szokas!

jan. 23. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is új.

Én ahol eddig voltam, otthon volt egy kis fogadás max fél óra, aztán szevasz. Jelképes ajándék, pelus plüssel meg ilyesmi.

Amúgy biztos nem adnék akkora ajándékot, mint ahányan vagytok, ez egy baba.. Ha meg akar vendégelni, tegye meg.

jan. 23. 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is új ez. :D Anno ez úgy volt, vagyis hagyományosan, hogy jelképes ajándék a babának. Akár igen, plüss, vagy bármi, de annyi pénzt adni, mint amennyi a kaja?? Ez nem esküvő.
jan. 23. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen érthető, hogy pici baba mellett az anya nem akar ennyi emberre főzni, és ha megengedhetik maguknak, miért ne tartsák étteremben a vendégséget? De ez persze az ő döntésük, nem neked kell kifizetni. Vendégségbe illik ajándékot vinni, vidd azt, amit akkor is vinnél, ha otthon tartanák meg a keresztelőt.
jan. 23. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor se kellett vinnem/adnom semmit amikor én voltam a keresztapa! Nálunk nincs ilyesmi kislagzi.
tegnapelőtt 07:57
 7/11 anonim válasza:
0%

Én ezt úgy hallottam hogy illik annyi pénzt adni, amennyibe az elfogyasztott étel került

tegnapelőtt 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy esküvőn, ami több milliós mulatság.

De egy ünnepi ebédet amire meghívtak, ne kelljen már kifizetni.

tegnap 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8: Jogos, én is így gondolom.
tegnap 09:26
 10/11 anonim válasza:

Az esküvőt kérdezte a válaszoló, arra adtam választ

tegnap 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!