Mit illik vinni egy keresztelőre? Milyen értékben ajándékoznátok?Egyáltalán normális egy ekkora keresztelő?
Micsoda? :-O
Mar a keresztelon is kell fizetni a kajadat, mint egy eskuvon? Meg jo, hogy belepodijat nem kovetelnek, mert mar ilyet is hallottam! Hova fejlodik a vilag?
Mifele uj szokas ez, ki hozta divatba? Mert a szekelyeknel divat es buszkek is arra, hogy massal fizettetik ki az eskuvot, tehat nekik ingyen van es meg nyereszkednek is rajta! Sot mondja, ha nincs penzed, kosz, de akkor inkabb ne gyere... Haszonlesok! :-/ Magyarban ez sose volt szokas!
Ez nekem is új.
Én ahol eddig voltam, otthon volt egy kis fogadás max fél óra, aztán szevasz. Jelképes ajándék, pelus plüssel meg ilyesmi.
Amúgy biztos nem adnék akkora ajándékot, mint ahányan vagytok, ez egy baba.. Ha meg akar vendégelni, tegye meg.
Én ezt úgy hallottam hogy illik annyi pénzt adni, amennyibe az elfogyasztott étel került
Egy esküvőn, ami több milliós mulatság.
De egy ünnepi ebédet amire meghívtak, ne kelljen már kifizetni.
Az esküvőt kérdezte a válaszoló, arra adtam választ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!