Mit NE ajándékozzunk karácsonyra, avagy kaptál-e már förtelmes/bántó ajándékot családtagtól?
Bántót nem, csak ilyen totál hasztalan ajándékot, amit kár volt megvenni.
Ezek általában ilyen fura, büdi tusfürdő parfüm szettek dobozban. A tipik sablon ajándék. A családomban divat ilyesmit adni, mert annyira nem kreatívak. Letudnak ennyivel mindenkit, én viszont utálom. Sose találják el az illatot, hànyok a legtöbb szagtòl. Persze mikor megkapod megkell jàtszani, hogy milyen jò illatù. Többek között idèn ezèrt is szeretnèm bevezetni, hogy hagyjunk fel az ajàndèkozàssal. Nem làtom èrtelmèt, főleg hogy én mindig kiteszek magamért, fordítva meg semmi.
Fú, ami kapásból eszembe jutott és a legdurvább:
- cukros bonbont, miközben IR-es vagyok és az illető tudta. Azt mondta, ne egyem meg egyszerre, hanem majd mindig csak egy-egy szemet (anyád)
- érzékeny a bőröm, ezért csak illatanyagmentes dermokozmetikumokat használok, anyám mégis megvesz nekem mindig valami párszáz forintos drogériás förtelmet
- gagyi konyhai eszközök
Az a durva, hogy ismernek azért a családtagaim, tudják, hogy olyan vagyok, hogy semmiből nem veszek magamnak kacatot. Inkább nem veszem meg és gyűjtök még hónapokat/éveket, de gagyit nem veszek. Plusz semmilyen felesleges tárgyat nem veszek otthonra. De ajándékba rendszerint kacatokat kapok, képet a falra, díszpárnát, gyertyákat stb. Mindig eladom őket.
Tök mindegy milyen luxuscikk de commers dolgokat ne. Senki nem örült eddig krèmnek arcàpoloknak testapoloknak parfümnek stb.
Nekem a tavalyi év 100 ezret (nekem ez sok)vitt el,(mellé vmi talàló kedvenc dolgaik pluszba), ès KIZÀROLAG csak a gyerekrokonok örültek az ajàndékomnak.
Ez az "adni jo"èrzés, bennem tavaly kihalt karàcsonykor.mrg jo hogy most nincs pàrom
*én eddig mindennek örültem.ruhàk kozmetikumok parfümök, imàdom ha karacsonykor körbeleng engem ès a szobàm is vmi uj illat a fenyön tul ez is egy plusz(habàr nàlunk minöségi termékek futnak a csalàdban), vagy kisebb ékszerek, sminkszerek stb, es akkor csak a commers dolgokrol irtam, hogy nekem az is csoda öröm.memha még meglepetés is vmi.
Habàr mikor exem lepett meg egy nyaklànccal de vmi leheletvékonnyal mint egy damilszàl, a màsik exem meg egy bizsuval (amiket utoljàra gyerekkoromban hordtam), az ugy fura volt. Olyan erzes hogy inkabb ne vett volna akkor semmit
Jó pár éve történt, hogy bokasúlyt kértem Karácsonyra az akkori páromtól.
Exem megtáltosodott a kreativitástól, és rádöbbent, hogy igazából neki is kéne egy új. Így aztán kitalálta, hogy saját magának vesz egy vadizsírt, és a saját, kb. 8 éve használt bokasúlyát csomagolja be és adja nekem.
Teljesen ledöbbentem, amikor kibontottam és megláttam, de az tette be a kaput, hogy még meg is magyarázta, hogy mivel vett egy újat, a régit használjam nyugodtan.
Ami nekem amúgy túl nehéz volt...ráadásul foltos... és már alig tapadt rajta a tépőzár. Köszi.
Nem a használt cuccal van baj, pláne ha azt szívből adják, de szerintem ez az egész helyzet így, elég kínos volt.
Főleg úgy, hogy én kb. 2 hónapig hajtottam az ajándékát, amit nagyon szeretett volna.
Hát nem volt egy Happy Xmas, de szerencsére sikerült múlt időbe tenni őt is, meg ezt a történetet is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!