Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit NE ajándékozzunk karácsony...

Mit NE ajándékozzunk karácsonyra, avagy kaptál-e már förtelmes/bántó ajándékot családtagtól?

Figyelt kérdés
Elő a történetekkel, melyek talán tanúlságul szolgálnak másoknak is, akik ismét bántó vagy gagyi ajándékkal készül.

2020. nov. 22. 13:13
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
20-as, megértem. :/ Alapból nem értem, az ilyet miért ajándékba kell adni, ha szükség van rá, miért nem lehet csak úgy felajánlani a másiknak.
2020. nov. 23. 12:07
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"arról, hogy elvileg az ajándék az egy jelképe annak, hogy gondolunk valakire. Namost ha tojok az inzulinrezisztenciájára vagy az ízlésére csak rásózok valamit, az pont az egész ajándékozás kigúnyolása."

Ezt nagyon jól megfogalmaztad.

Én is kaptam már, direkt bántót is. (Férjem gyereke ki nem állhatott, és addig feszegette a húrt, míg egyszer azt nem mondtam szenteste után, hogy szerintem ne ajándékozzunk ezentúl.)

Én túltettem magam, azóta eltelt 20 év, és csak a saját lányommal ajándékozok.

2020. nov. 23. 15:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer mosható tisztasági betétet kaptam kaptam egy családtagtol. Elég sokan látták, családi összejövetel volt, mikor kibontottam. Nagyon cikinek éreztem.
2020. nov. 23. 22:47
 24/29 anonim ***** válasza:
ez nem velem történt hanem nővéremmel, egész pontosan Mikuláskor. ugyebár tudta mindenki, a nagyszüleink is hogy éppen ketogén étrenden volt, és ennek ellenére a mikuláscsomagba ugyanazt rakták kb mint nekem, aki normális étrenden van és eszik cukrot is. azért ez eléggé rosszul esett neki, én se értettem hogy nem lehet erre figyelni
2020. nov. 25. 16:30
 25/29 Delanchy válasza:
100%
Én 1-2 éve kaptam egy "magnót". Megnéztem, kb 20 ezer egy ilyen (teljesen felesleges pénz kidobás), és azon kívül, hogy hallgatod a rádiót vagy a cd-t semmi másra nem jó (nem is aksis hanem hálózatis), hogy a 21. században ahol szerencsésként mondhatom, hogy van internetem, laptopom, TV-m,telefonom, hifim, sőt még direkt erre a célre használatos mp3-as lejátszóm is akár futásokhoz. Teljesen felesleges egy magnó. Soha nem kapcsoltam be és nem is fogom. Ugyan abban a dobozban van amiben kaptam, még a jótállás is benne van. Az egyetlen hasznom az a csomagoló papír volt benne. Másnak belecsomagoltam az ajándékát vele! :D
2020. nov. 27. 16:19
 26/29 anonim ***** válasza:
Itt is van egy brutál gyűjtemény az ilyen "jól eltalált" ajándékokról: https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__ajandekozas__9933078..
2020. dec. 27. 15:58
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki tudja, hogy nem vagyok az a tipikus nő, mégis minden évben kapom a rózsaszín bizsukat, a polcra porfogó díszeket, illatgyertyát, virágokat, sminket.

A könyv, csoki, naptár, toll, körömlakk (azt pont szeretem) már megváltás nekem, pedig abból sem olyat kapok, amit szeretek is.

2021. dec. 30. 16:33
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Személytől függ amúgy, pl. láttam már vegánnak téliszalámit, szalonnát, sonkát, antialkoholistának italt (mikor látod, hogy több tucat ott porosodik már neki), illetve nem vallásosnak vallásos könyvet.

Azt hittem az a csúcs, amikor egy 100-as zsepit kapott valaki. Idén párom konkrétan kért anyujától 100-as zsepit, mert allergiás minden pollenre vidéken, és nagyon jót nevettük, hogy becsomagolva átadta. :D Szóval még egy bénaság is sülhet el jól.

Én is örültem már perselynek, plüssmacinak meg méznek stbstb. is, szóval nem a tárgyon múlik, hanem akkor éppen milyen életszakaszában van az ember, mire van szüksége és mit értékel.

Igazán jó ajándékot csak úgy lehet adni, hogy ismered az ajándékozottat és külön figyelsz rá, hogy mit használ és mikor szólja el magát.

Idővel bele lehet jönni.

2021. dec. 30. 16:40
 29/29 anonim ***** válasza:
En amugy zokninak most pont orulnek.
2021. dec. 30. 16:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!