Fénysebességel kapcsolatban időutazás?
Figyelt kérdés
olvasgattam a postokat és volt egy olyan hogyha fénysebességgel utazunk akkor lassabban telik az idő plusz mit hogy látunk lasabban gyorsabban.a kérdésem pedig hogy ha én látom a fénysebességgel közlekedő tárgyat az nálam egy folytonos dolog és ha az tényleg igaz h ha fénysebességgel utazok akkor lassabban telik az idő a földön lévő időtől akkor magyarán én egy másik idősíkba kerülük így utazva az időben úgy h ugyanabba az idősíkba térek vissza amiből elindultam így én nem öregedtem annyit mint a földönlévők szóval az időben lévő utazás már meg is van oldva?(még rengeteg kérdésem lenne de mobilról vagyok)16/F#időutazÁs
2012. dec. 11. 18:53
11/13 A kérdező kommentje:
12-12 10:52 kösz, amugy lenne türelmem végighallgatni mert nagyon vonz ez a téma , akármennyi időt eltöltenék ennek a hallgatásával :D
2012. dec. 24. 01:39
12/13 A kérdező kommentje:
12-12 03:13 köszi a válaszokat, amugy az 1.-t cáfolnám . hogyha én pl tegyükfel elérem vmi szerkezettel a fénysebességet és a föld körül keringek vele, akkor egy másik idő síkba kerülök és itt jön képbe a 3. pontod , hogy az idősíkot úgy értem hogy amíg én keringek fénysebességgel addig nálam a saját biológiai órám telik , normál időben de viszont a szerkezet által az én b.órám lelassul a földiekéhez képest , úgy értem h amíg én 2napot vagyok fent a szerkezetben , addig más a földön megél sacc/kb 2hetet és ezt mondom "idősíknak" hogy az én 2napom egy idősík meg a földiek 2hete egy másik idősík, magyarán én kilépek egy saját semleges téridőbe , ezzel időt utazva és minimális öregedéssel visszatérek a földi " jelenbe" amit más időutazásnak hív amit einstein is kimond hogy csak előre lehet utazni az időben , vissza nem. a téridőt pedig nemtudom kifejteni neked túl sok gondolatom van ezzel kapcsolatban :D
2012. dec. 24. 01:50
13/13 A kérdező kommentje:
itt egy videó , a másik idősíkos aki nemértette itt elmondja mit értek azon h én vagy a csávó öregedik-e : http://www.youtube.com/watch?v=odYZH8bh-9A 25:00 tól kövesd figyelemmel
2012. dec. 24. 02:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!