Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Látogatnak minket földönkívüli...

Látogatnak minket földönkívüli értelmes lények? Mi az igazság az UFO jelenségek körül?

Figyelt kérdés
Akarattal nem az UFO észlelésekhez tettem fel a kérdést,hanem ide,a természettudományokhoz.
2012. nov. 18. 20:34
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Bűvész trükkel tudósokat is be lehet csapni, de ez nem jelent bizonyítás semmiféle különleges képességre, egyébként ez már rég lefutott téma, azóta már Uri Geller is bevallotta, hogy csak szemfényvesztés volt, ami nagy haladás. Uri Geller mindig csak akkor produkált, amikor a trükköt alkalma volt megcsinálni, ha nem olyanok voltak a körülmények, akkor mindig arra hivatkozott, hogy most nincs ihlete, és akár napokig nem csinált semmit a kísérletek alatt. Ezért aztán se mellette se ellene nem volt konkrét bizonyíték, de nem is az egymillió dolláros kisérletben.
2013. márc. 3. 10:55
 22/53 Wadmalac ***** válasza:
62%

"már Uri Geller is bevallotta, hogy csak szemfényvesztés volt"

Elmondok egy rövid történetet.

Vonaton utaztunk haverokkal, bringaversenyről hazafelé. Jött a kalauz, ránézett a vékonykerekű országúti bringákra, és ellentmondást nem tűrően kijelentette: -Ez szingó gumi.

Mondtuk neki, nem, ez rendes külső-belsős gumi, cska vékony. Erre felháborodottan közölte, ne nézzük hülyének, ő TUDJA, hogy ez szingó gumi.

Jó, akkor legyen az. Kivehettül volna a táskáink legaljáról a pótbelsőket, hogy megmutassuk, külön belsőgumi van, de nem lett volna értelme, akkor is kitartott volna amellett, hogy márpedig szingó. Ne vitatkozz hülyével, mert összekevernek vele.

Gellert harminc éve támadják szkeptikusok, tudósok, bűvészek (persze semelyik támadója nem vizsgálta meg soha), ő meg röhögve megél akkor is, ha rájuk hagyja, én sem harcolnék velük egy percig se.

Nézd meg mondjuk a Stanford egyetem teljes két részes kísérletsorozatát Gellerrel. Kb. hatvan különböző vizsgálatot végeztek, EGY SEM bizonyult csalásnak és a mai napig sincs rá más magyarázat, mint Geller képességei. Mi az eredmény? Mivel máshogy nem volt támadható, kikiáltották AZ ÖSSZES TUDÓST csalónak, aki részt vett a kísérletben, hivatalosan kiadott mérési dokumentációikat el sem olvasva. Ez nem bizonyítás, ez inkvizíció.

Amint egy tudomány nem képes saját dogmáit felülvizsgálni, nem ér többet egy begyöpösödött vallásnál.

2013. márc. 4. 08:05
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, amíg az UFO-látogatásokban CSAK hinni lehet, addig ne nyissunk tudományos vitát róluk.

Nehezen tudom elképzelni, hogy az USA csökkentené a NASA költségvetését ha lenne bármilyen lezuhant UFO-juk. Vagy a SETI-nek sem kellene pénzt kunyerbálnia, mivel ez lenne a legkifizetődőbb kutatás az emberiség történetében. (Feltehetően olcsón lehetne hozzájutnunk ma még elképzelhetetlenül fejlett technológiához ) De jelen pillanatban semmi sem utal arra, hogy az USA, vagy bárki más birtokában lenne valami olyan titkos tudásnak, amely egy földönkívüli civilizációtól eredne.

2013. márc. 16. 16:31
 24/53 Wadmalac ***** válasza:
100%

#23:

Valóban, semmi bizonyíték, valóban több nyoma kellene, hogy legyen, ha földönkívüli technikát tud hasznosítani bármelyik nagyhatalom, én csak filozofálok, vajon mennyi mindent tudott volna technológiailag hasznosítani Leonardo Da Vinci egy ölébe hullott okostelefonból. :)

2013. márc. 18. 07:03
 25/53 anonim ***** válasza:
Nyilván nem épített volna magának okos telefont, de legalább a gondolkodásában eredményezett volna egy olyan ugrást, amely láttán erősen vakarnánk a fejünket.
2013. márc. 18. 12:33
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez sem lehet véletlen, hogy általában nem a Leonardók találkoznak földönkívüliekkel. :)

Én lennék a legboldogabb, ha idejönne E.T.. Persze csak, ha jó szándékkel jön! :D

2013. márc. 18. 12:35
 27/53 Wadmalac ***** válasza:
100%

OFF: összeesküvés-elmélet:

Ha van egy leesett UFO és olyan iszonyat titkos, vajon a hadsereg a vizsgálatánál mit fog előbb figyelembe venni a kivizsgáló tudósok kiválogatásánál, a kompetenciát vagy a kussolóképességet?

Lehet hogy ott ül körülötte egy nagy kupac dilettáns, akik marha jól tudnak titkot tartani, de állatira nem értik.

:D

2013. márc. 18. 14:27
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

Tételezzük fel, hogy éppen pont az USA-ban (miért mindig ott, nem is tudom :D) leesik egy földönkívüli űrhajó. A hadsereg kiválasztja a legjobb dilettáns kussolókat. És? Kussolnak? Meddig? Amíg le nem esik mondjuk a ruszkiknál (miért pont ott? :D) egy másik ahol nem biztos, hogy dilettáns kussolók lesznek és megkaparintják a szuper technológiát?

Ha létezne ilyen technológia már hallottunk volna róla.

2013. márc. 18. 15:06
 29/53 Wadmalac ***** válasza:
100%

Medvegyev kicsit megmozgatta a kedélyeket, amikor azt mondta, Obama kezdjen beszélni az UFO-tikaikról, vagy a Kreml fog.

Vagy ordenáré nagy kamu, vagy most jön amikor az egyik kussoló már nem hajlandó kussolni.

De pillanatnyilag Medvegyev is megint kussol. :D

2013. márc. 18. 15:13
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

A NASA szénizotópok arányaiból arra következtetett, hogy valaha a Marson, akár lehetett élet. Nem E.T.-t vagy egy zsiráfot találtak, hanem "csak" egy furcsa szénizotóp arányt és rögtön sajtótájékoztatót hívtak össze. Az orosz államfő, pedig bejelenti, hogy földönkívüli lények vannak a Földön, de semmi tudományos visszhang. Ne máááár! Finoman szólva nem életszerű.

Orson Welles 1938-as rádiójátékához tudnám max. hasonlítani. Csak ez nem durrant akkorát.:D

2013. márc. 18. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!