Szerintetek jártak már értelmes földönkívüli lények a Földön?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor tudnak róluk a világ vezető kormányai?Esetleg kapcsolatba is léptek,vagy állnak velük?Most is itt vannak?2010. febr. 16. 12:18
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, de ha élnek okosabban nálunk. Az értelmességüket bizonyítja, hogy nem léptek velünk kapcsolatba. :D
2/13 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Igen, jártak, erre vannak is bizonyítékok, csak nem nagyon díjazzák az ilyen irányú kutatást (ahogy itt sem az ilyen véleményt).
Ha valóban értelmesek, akkor nem állnak szóba mindenféle politikussal...
4/13 anonim válasza:
Sztem még csak értelmetlenek...
5/13 anonim válasza:
Értelmesek mehetnek bárhova, mert van hozzá agyuk, technikájuk.
Értelmetlenek maguktól nem, max az értelmesek világában élnek, és ide sodródtak velük, lehet itt vannnak közöttünk most is, csak szabad szemmel nem láthatóak, mikroszkópikus méretűek.
6/13 anonim válasza:
Biztos, hogy jártak itt, aztán meglátták, hogy mi folyik itt visszafordultak és úgy elbújtak, hogyha ezer évig keressük őket akkor se találjuk meg.:)
7/13 anonim válasza:
Jönnek mennek :D http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc
8/13 anonim válasza:
Na akkor neked kellemesen halványzöld színed lehet :D Jó lenne egyszer szétnézni Nevadában.. ha ott nincs semmilyen titkos izé akkor már annyira nem is vagyok biztos a létezésükben.
9/13 anonim válasza:
jártak,és járnak is..több millió szemtanú nem lehet hülye..még egy polgármester is látta egy ünnepségen őket,asszem mexikói volt,de ott vannak azok a kiképzett katonai pilóták,akik töben többféléről is beszámoltak,valamint vannak,akik személyesen találkoztak velük,többen is egyszerre,azok sem lehetnek mind hülyék..túl sokan látták ahoz,hogy ezt már tagadni tudjaák,de a NASA sokmindent eltitkol,nehogy ánik legyen,de szerintem ebből már rég kinőttünk,hogy pánikoljunk..már el kéne mondani az igazat,de lehet,hogy más oka is van,amiért ezt nem teszik meg,bár elég csúnya,hogymindenkit hülyének néznek..a földönkívüliek kissé civilizálatlannak tartják ezt a fajt,és gonosznak,ezért inkább csak titokban mernek érdeklődni utánunk,félnek,hogy lelőjük őket,meg kisérletezgetünk majd velük..ez mindaddig úgy is van,amíg egy értelmesebb emberrel nem találkoznak,és azal teremtenek állandó kapcsolatot..ilyen is van már..sajnos az emberi faj egyenlőre tömegben buta és fejletlen,egyenként még lehet kezdeni velük valamit..nagyon szomorú..meg kéne változni az emberiség hozzáállásának,de erre még nem sokan jöttek rá..mind védné a bolygót,meg a megszokott kis dolgait,és egyből fegyvert ránt,ha lát valami szokatlant..alapból támadni akarnak,így kinek lenne kedve idejönni?te sem mennél olyan faluba,ahol fegyverrel fogadnak,és elfognak,majd fájdalmas kísérleteknek vetnek alá,hiába mész jó szándékkal!Először az embereknek kell békésen fojenek jönni békével..sajnos ez még beletellik egy-két évtizedbe..remélem csak annyiba,mert én még látni akarom őket!
10/13 anonim válasza:
Utolsó jól mondja. Nézzétek csak meg, azt a mutans lajhárt is agyonverték egyből, akit valami tengerparton találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!