Ha lehetséges lenne a csillagközi utazás, és találnák értelmes, de nálunk fejletlenebb földönkívüli civilizációt, mi is azt csinálnánk velük, amit állítólag velünk csinálnak az idegenek?
ha fejlettebbek lennének nálunk, nem biztos hogy jó ötlet lenne őket baxogatni
egyébként lehetségesnek tartom, hogy kutatóink tanulmányozási célzattal pontosan ezeket tennék velük
Nem tudom, nem hinném, vagy legalábbis nem akarom hinni :D Szerintem nekünk kicsit humánusabb módszereink lennének.
Egy scifiregény, amiben pont ez a helyzet: Stanislaw Lem: A kudarc
Ha nmég fejlettebbek is nálunk lehet hogy bennük semmilyen agresszió nincs mivel a megvilágosodás útját járják de én is azt tartom valószinünek ha egy békés fajt találnánk a hadsereg elkezdene kísérletezni rajtuk elvégre miket csinálnak a földi állatokkal is
sajnos az emberi faj legtöbje ilyen brutális a gyengébet a bésebbet eltiporja hiába a fejletségük ha tulságosan békések ahoz hogy háborúzzanak vagyis megvetik az erőszakot és a fegyvereket de ha egy olyan fejletteb fajjal találkozunk akik válaszolnak az agresszióra akkor nagyobb eséjel szenvedünk vereséget mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!