Ha lehetséges lenne a csillagközi utazás, és találnák értelmes, de nálunk fejletlenebb földönkívüli civilizációt, mi is azt csinálnánk velük, amit állítólag velünk csinálnak az idegenek?
Lehetséges,bár szerintem felvennénk velük a kapcsolatot,úgyis annyira beszélgetni akarnak velük.
Drakonak szolics,ne haragudj,de az írásod olyan,mint ha a Google fordító fordította volna le egy idegen nyelvről.
A történelem alapján a válasz eléggé egyértelmű: gyarmatosítanánk őket, és kész.
Tehát elvennénk a földjeiket, erőforrásaikat, az ellenállókat leölnénk, a maradékot meg rabszolgákká és/vagy nincstelenekké tennénk. Ahogy az elődeink tették észak -és délamerikában, indiában, stbstb., vagy ahogy ma teszik irakban, afganisztánban.
Ugyan mi okunk lenne barátkozni meg jópofizni egy fejletlenebb fajjal, abból nekünk semmilyen előnyünk nem származna.
Pár galamblelkű hippi meg greenpeace-es persze erőltetné, meg próbálnák a közvéleményt is a békés együttélés felé terelni, de akkor viszont a küldetést irányító kormányok simán kiprovokálnának/megrendeznének egy támadást, ami után már lenne alap az erőszakra. Így megy ez mindig.
BTW pont ennek a verziónak, amit írtál, semmi értelmét az égvilágon nem látom:
elképesztő mennyiségű pénzt és energiát és erőfeszítést beleölünk abba, hogy elutazzunk egy másik bolygóra, csak azért, hogy elraboljunk és megb@s.s.zunk pár idegen lényt... :D
Most komolyan, ennek mi értelme van? :D
Pont ezért röhögök én a sok UFO-bzin, akik tényleg elhiszik, hogy a földönkívüliek ezt csinálják velünk, mert ez annyira irracionális és épp ezért valószínűtlen cselekvés lenne, hogy nagyon..
Mondjuk arra gondolsz hogy például a majmok bolygója lenne az? Mert akkor észre sem vennék hogy a bolygólyukon kívüliek vagyunk és zűrhajóval jöttünk.
Szerintem genetikailag kutatnánk őket, el is vinnénk párat illetve megvizsgálnánk az élővilágukat illetve hogy mennyi arany, drágakő és ritkaföldfém van a bolygólyukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!