Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Fénysebesség elérése (részlete...

Fénysebesség elérése (részletek lent)?

Figyelt kérdés
Hello, azon gondolkodtam a minap hogy mi lenne ha a megfelelő technológia meglenne de az energia nem. DE HA a villámokat belehetne fogni akkor viszonylag elegendő lenne nem? (nem csak 1 villámra gondolok) Válaszodat előre köszönöm, lehet hogy butaság.:)
2010. nov. 15. 21:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Végre valaki,aki elismeri,hogy nem ismer mindent az ember...

Én sem azt mondtam,hogy mindent ismerünk..Rengeteg felfedezni való dolog van még a fizika területén.A világűrt alig ismerjük..Az ember által legmesszebre eljuttatott tárgy (úgy tudom a Voyager szondák) még a Kuiper-övet sem hagyták el tudtommal..

Jóformán a tudásunk egyenlő azzal,amit egy majom tud az eszközhasználatról...És így ki mernek jelenteni dolgokat...Röhej...

2011. máj. 14. 12:16
 32/33 Alrik válasza:
Ha el is érnénk, lényegében időutazáson vennénk részt, legalábbis a relativitás elmélete szerint. Számunkra lassabban telne az idő. Ami nekünk pár óra, az lehet, hogy másoknak hónapok, évek lennének. Bár a fénysebesség számunkra úgyis elérhetetlen, arra csak a fény képes.
2014. dec. 13. 17:53
 33/33 anonim ***** válasza:

"ki mernek jelenteni dolgokat."

Ki bizony, mert azt már ismerik.

Amit nem ismernek, azt meg nem jelentik ki.

2014. dec. 13. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!