Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az alkohol, cigi vagy a...

Az alkohol, cigi vagy a drogok (anfetamin,metanfetamin, kokain) Követelnek egy év alatt több életet?

Figyelt kérdés

jan. 5. 11:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdező - ez tényleg szuper - és Isten tartson meg ebben a hitedben!

🤘😎🤘

Mi, az értelmes - tehát egyben ateista - emberek csak örülünk annak, ha a sok keresztény jól rákattan az önpusztító életvitelre!

😆😂🤣

jan. 6. 16:50
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Bemásoltam a releváns részletet a Bibliából. Korinthus 3:16-17.

És pont erről beszéltem (köszönöm ezúton is a lepontozást, de kérdező bizonyította, hogy igazam van). Eljátszod itt a nagy hívőt, de a saját vallásodat sem tiszteled meg annyival, hogy betartod az írásait. Pontosan ezért kártékony a vallás és itt van rá a bizonyíték. Mert ezek a szenny emberek bármit képesek megtenni azzal a felszólalással, hogy isten úgyis vele van, úgyis megvédi, meg ha istennek a tetteivel baja lenne, akkor nem teremtette volna meg a tetteihez a feltételeket.

Ilyen emberek vezetik a világot, gyönyörű mit ne mondjak.

jan. 6. 18:07
 23/23 anonim ***** válasza:
22# pont így apám jézus nevében volt alkoholista önző rosszindulatú dög aki az egész gyerekkoromat tönkre tette nicsnen annyi terápia amivel ezt kilehet oldani..És 13 # voltam..
jan. 6. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!