Az alkohol, cigi vagy a drogok (anfetamin,metanfetamin, kokain) Követelnek egy év alatt több életet?
10
De ezek fentanyl függők azt meg nem írta a kérdező. A klasszikus drogok( metamfetamin, MDMA, heroin, kokain) ma már nem követelnek túl sok életet fejlett államokban mert nagyon jól frlkészült rá a rendszer. Ezek a filléres cuccok mi ta a fentanyl gázosak mert gyorsan elöntötték a piacot. Olcsó könnyen hozzáférhető és kevés vele a tapasztalat. De még így is az USA-ban több életet követel az alkohol mint bármilyen más drog.
#13 Egészen biztos vagyok benne, hogy a szaros tündérmesédben a drogosokat nem jutalmazza meg a főnök semmivel. 😂
"Nem tudjátok-é, hogy ti Isten temploma vagytok, és az Isten Lelke lakozik bennetek? Ha valaki az Isten templomát megrontja, megrontja azt az Isten. Mert az Istennek temploma szent, ezek vagytok ti."
Imádom ezeket a "hívőket". Nem véletlenül mondom én, hogy a vallást fel kell számolni. A legveszélyesebb emberfajta a világon a hívő ember. Mert bármit képes megtenni, nincsenek gátlásai és határai, mert azt hiszi, hogy hívőként neki mindent szabad. Sok probléma van a világban, de a problémák 90%-a a vallásra vezethető vissza. A világ egy ezerszer jobb hely lenne vallás nélkül. Szánalomra méltó, hogy ezeket az embereket törvény védi.
És az MI randomizált a fogyasztók számára, meg a fogyasztóként eltöltött évekre? Vagy annyira azért nem intelligens még?
Ez a valahova odadobált, valahonnan kiollózott, valamilyen statisztika leggyakoribb torzítása.
Nem fedi le a statisztika ezen mérgek reális kártékonységét. A cigihez és piához az olcsósága és a könnyebben beszerezhetősége miatt többen hozzájutnak.
Érdekes lenne egy antidepi, nyugtató és az energiaital mortalitás statisztika is
Akkoriban ismertek mindenféle bódító növényeket, mégsem írták a bibliába, hogy ne csináljuk, feltételezem azért mert nem tartották fontosnak. Az meg, hogy én mit használok, hagy legyen az én dolgom
Miféle elvetemült logika alapján nem szereti Isten a drogos hívőket? hívő az hívő. ha szívok valamit utána elsírom magam általában, őszintén megbánom és a szerető mindig megbocsátó keresztény Istenünk MINDIG megbocsájt. Ja és védelmezi a testem a káros behatásaitól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!