Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az alkohol, cigi vagy a...

Az alkohol, cigi vagy a drogok (anfetamin,metanfetamin, kokain) Követelnek egy év alatt több életet?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 11:39
A kérdező szavazást indított:
a cigi alkohol okozz több halál esetet
az anfetamin, metanfetamin, kokain okozz több halálesetet
13 szavazat
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
okoz, esetet, bocsi elírtam
tegnapelőtt 11:41
 2/23 A kérdező kommentje:
megkérdeztem idő közben a mesterséges intelligenciát és szerinte az alkoholnál nem követel semmi több életet
tegnapelőtt 12:07
 3/23 A kérdező kommentje:
az is megnyugtat, hogy amit én nyomok( N-etil-hexedron) jegyzett halál estet nem történt a mesterséges intelligencia szerint- Ámen
tegnapelőtt 12:13
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb olyan, mintha ezt kérdeznéd, hogy ágyban fekve, vagy bázisugrás közben halnak meg többen. Nyilván ez előbbi viszi toronymagasan, de ha te minden nap ugrassz, akkor azért rád más valószínűség vonatkozik.

Persze tudom, kell a megerősítés a szerhasználathoz, ezért is fogod ignorálni a megjegyzésemet.

tegnapelőtt 12:33
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
tegnapelőtt 13:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
tegnapelőtt 13:05
 7/23 A kérdező kommentje:
jaj gyerekek ne gyertek itt már nekem a joggal, meg agybeteg cikekkel, mert 1 hónapban 1xer jól érzi magát az ember
tegnapelőtt 13:07
 8/23 VándorSeregély ***** válasza:
100%
Mennyiségileg az alkohol és a cigaretta. Arányaiban a nehézdrogok. Csak ugye szerencsére jóval kevesebben élnek ez utóbbiakkal.
tegnapelőtt 13:41
 9/23 sadam87 ***** válasza:
100%

"az is megnyugtat, hogy amit én nyomok( N-etil-hexedron) jegyzett halál estet nem történt a mesterséges intelligencia szerint- Ámen"

Annyira én nem nyugodnék meg a helyedben...

[link]

tegnapelőtt 13:53
 10/23 anonim válasza:
100%
Nálunk egyelőre még a cigi és az alkohol, de rohamosan növekszik a droghalálok száma. Talán írd be a you tube oldalra: Philadelphia zombi és nézelődjél.
tegnapelőtt 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!