A természettudomány mikor fogja bejelenteni hogy istenek nem léteznek?
Akkor ha így vagy ezzel, szerintem hülyeség lenne a környezetre vigyázni, hiszen mindkettő kukába fog menni.
Akár jó ember, akár rossz ember.
@31: Akkor tiszta hülyeség valami baromi jó kaját enni, hiszen ha végeztem a kajálással, nem sokkal utána már úgysem érzem az ízét. Zseniális.
Bizonyos dolgokat nem azért csinálunk, mert a távolabbi jövőben lesz valamilyen hatásuk bármire is, hanem azért, mert a jelenben, vagy épp a közeli jövőben lesz hatásuk. Meglep, hogy ezt magyaráznom kell.
Erről a klasszikus vicc jut eszembe, amikor két ember beszélget:
- Mi is az az apátia?
- Nem tudom, de nem is érdekel.
Ahogyan azt is, hogy az ateisták is gonosz emberek, nem csak a hívők :D
A 35-os válaszodból is látszik a gúny ;)
"Épp ezért szórakoztak az időutazók. Angyaloknak adták ki magukat, mert a nyolcadik feles kisüsti törköly után épp ilyen kedvük volt."
Lehet, hogy így volt. Mindenesetre azok a leírások komolyabbak annál, minthogy szórakozásból közöljék őket.
Az angyal nem azért mondta a történelmet előre, mert szórakoztatni akart, hanem azt akarta elmagyarázni, hogy a diadokhosz államok letűnése után történik majd valami, ami az üdvtörténetre drámai hatással lesz, és az odáig vezető folyamatot akarta
felvázolni.
Komolyabb dolgok ezek annál, minthogy időutazók szórakozzanak. Természetesen megtörténhet, de a témához nem illik ez a komolytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!