Az elektromos Tesla Semi kamion technikai és közgazdasági értelemben is ki fogja nyírni a hagyományos dízel kamionokat?
Figyelt kérdés
Videó: [link]
500 mérföld közúton kamionok számára engedélyezett legnagyobb rakteher (tömeg) vontatása mellet. A Tesla kamion kevesebb mint fele akkora áramköltséggel teszi meg ugyanezt a távot, mint amennyibe a dízel üzemanyag kerülne dízeles meghajtású kamion vontatása esetében.
Ezután a dízel nem lehet versenyképes egy olyan szektorban mint a közúti szállítás, ahol a költséghatékonyság a szállításban nagyon kiélezett versenyt teremt, és elsődleges szempont.
2022. dec. 1. 13:13
81/84 anonim válasza:
Láttam a videót. Olvassad el a kommenteket, kiderül hogy fele hazugság a videónak.
82/84 anonim válasza:
Olvasom, de nem látom ezeket a kommenteket. Melyik felére írják hogy hazugság? :D
83/84 anonim válasza:
Mikor jött divatba,hogy a cégvezetők színpadra állnak már nem tudom de nagyon szar az egesz. Ettől nagyobb ciganykodast el se lehetne képzelni. Nem tudni még ,hogy a Tesla vagy a Bitcoin a nagyobb kamu.
84/84 anonim válasza:
Proli-papó! Szerintem te irigy csóró fingó motor rajongó lehetsz. Utáload az elektromos kocsikat az áruk miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!