Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az emberek nagyrésze tényleg...

Az emberek nagyrésze tényleg torzszülöttnek tartja az LMBTQ valamelyikéhez tartozóakat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 09:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 Tevenyereggyarto ***** válasza:
73%

“Ez a baj!”

Ez miért baj? Miért baj az ha valakinek csak a szélsőséges emberekkel van baja? Vagy te azt szeretnéd ,hogy ha már őket sem szereti akkor utáljon mindenkit saját magán kívül? Lehet nem magadból kellene kiindulnod…

“Miért írta le ehhez a kérdéshez, hogy mi a baja a szélsőséges esetekkel? Mi köze a kérdésnek a melegfelvonuláshoz, az utcán csókolózáshoz, nopláne a politikai ideológiákhoz?”

Azért írta mert témába vág. A kérdés ez volt:

“Az emberek nagyrésze tényleg torzszülöttnek tartja az LMBTQ valamelyikéhez tartozóakat?”

Erre írta ő ,hogy nem tartja torzszülötteknek, csak a szélsőséges eseteket nem szereti. Ezzel egyébként sokan mások is egyetértenek. Erre te 5 oldalon keresztül elkezdted verni az asztal ,hogy mekkora egy utolsó homofób gyökér és az ilyenek miatt rossz az életed. Hát ha te is egy szélsőséges eset vagy akkor ne csodálkozz ha nem lehet melletted élni s ennek hangot adnak. Amit itt előadtál az alapján a rokonaidnak s környezetednek lehet nem a melegségeddel van baja 🤷 Csak azt remélem mások a melegeket nem a hozzád hasonlók alapján ítélik meg.

Egyébként ironikus ,hogy egyből támadsz ha nem a kérdésedre válaszolnak vagy nem a konkrét címzett válaszol de te közben elegánsan kikerülöd a kellemetlenebb válaszokat/ kérdéseket amik neked címeztek. Most már meguntam, hagylak is. Legközelebb azért próbáld ki ,hogy az emberek hogyan viszonyulnak hozzád ha nem vagy ekkora f@sz s nem az üldözési mániád meg a nemi identitásod körül forog minden perced.

2022. okt. 14. 09:12
 52/63 anonim ***** válasza:
4%

Akkor ezek szerint nem tartod rasszizmusnak egy cigánynak első találkozáskor kérdés nélkül odalökni, hogy semmi baj a cigányokkal, csak a szélsőséges esetekkel?

2022. okt. 14. 09:21
 53/63 anonim ***** válasza:
74%
Nem kérdés nélkül. De ha megkérdezi, hogy mi a véleményem róluk akkor semmi baj vele.
2022. okt. 14. 09:23
 54/63 anonim ***** válasza:
4%

Nem tudsz elkussolni végre? Te még a sok oldallal ezelőtt dolgokra se reagáltál, ami hozzád szólt.

2022. okt. 14. 09:24
 55/63 anonim ***** válasza:
66%

Én pont ezt akartam tőled kérdezni :D

De amúgy nem hiszem hogy szólt hozzám kérdés, csak nemrég csatlakoztam ebbe a vitába. De ha elmondod melyik az akkor szívesen válaszolok.

2022. okt. 14. 09:26
 56/63 anonim ***** válasza:
3%

Akkor meg végképp kussolj el, ha nem is vettél részt a vitában korábban. Semmi kedvem olyanoknak válaszolgatni, akik majd utólag kijátsszák az "nem is írtam olyat" kártyát. Kólauborkával meg Tevenyereggyártóval hajlandó vagyok vitatkozni, mert őket számon lehet kérni a korábbi írásaikért. Téged nem.

2022. okt. 14. 09:29
 57/63 anonim ***** válasza:
74%
Ez mondjuk jogos, akkor további jó vérengzést itt aztán nehogy belásd, hogy nincs igazad még véletlenül se.
2022. okt. 14. 11:07
 58/63 anonim ***** válasza:
5%
Tevenyereggyártó úgy látszik követte Kólauborkával példáját.
2022. okt. 15. 10:05
 59/63 anonim ***** válasza:
91%
Senkinek nincs kedve az értelmetlen vitákhoz.
2022. okt. 15. 10:26
 60/63 anonim ***** válasza:
5%
Kivéve neked.
2022. okt. 15. 10:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!