Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az emberek nagyrésze tényleg...

Az emberek nagyrésze tényleg torzszülöttnek tartja az LMBTQ valamelyikéhez tartozóakat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 09:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
3%

Hát igen, roppant nehéz értelmezni egy szöveget, aminek olyan rossz a nyelvhelyessége, hogy tulajdonképpen semmit nem jelent. És még nehezebb a vita egy olyan emberrel, aki később felhasználja a saját nyelvhelyességi hibáit arra, hogy újraértelmezze a saját korábbi állításait.

2022. okt. 12. 21:58
 32/63 Tevenyereggyarto ***** válasza:
82%

“Szerinted melyik a valószínűbb? Hogy meleg létemre nem tudom mi a homofóbia, vagy, hogy Kólauborkával, nyugdíjas mérnök nem tudja mi a homofóbia?”

Az a valószínűbb ,hogy annyira ráállsz a témára ,hogy akkor is vérszemet kapsz ha nem is igazi homofóbiával találkozol. Kólauborkával elég világosan közölte ,hogy csak belemagyarázol a soraiba. Egy igazi homofób nem tagadná le ,hogy baja van a melegekkel ha baja van velük. Pláne nem említené őket egy lapon heterókkal. Márpedig ő egy lapon emlegette, mégpedig úgy ,hogy mindkét esetben zavarja ha nyilvánosan nyalják-falják egymást. Ennél többet csak te látsz bele/ akarsz belelátni fogalmam sincs miért. Mire jó neked ez a felesleges feszültség? Értelmetlen.

2022. okt. 12. 22:10
 33/63 anonim ***** válasza:
15%

Hát ráállok a témára, mert érintett vagyok, és te fel se fogod, hogy az érintettségem nem azt jelenti, hogy az utcán megvernek az általad "igazi homofóboknak" nevezett emberek. Hanem azt, hogy a szüleim nem fogadnak el maradéktalanul, azt hogy a munkatársaim jelentős része rosszul kezelné, ha megtudná és azt, hogy soha nem mehetek kézenfogva a párommal az utcán.

Szóval ennek jegyében válaszold meg a kérdést: ki az elsődleges okozója, hogy szar életem van: a melegverők vagy a Kólauborkával-féle átlagemberek?

2022. okt. 12. 22:22
 34/63 anonim ***** válasza:
78%
#33, pont leszarjuk, hogy eredetileg ki okozza a szar életedet. De az biztos, hogy a nagyrészét te generálod.
2022. okt. 12. 22:35
 35/63 anonim ***** válasza:
3%
Tevenyereggyártóhoz szólt a kérdésem. (Mielőtt a "más mondta" trükkhöz folyamodnátok a vesszőtrükk után.)
2022. okt. 12. 22:37
 36/63 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit egy tipikusan hisztis tinire emlékeztetsz akihez hozzá sem lehet szólni mert már bántalmazás áldozata lett

Nem csoda ha elnyomva érzed magad hisz ha meglátod az lmbtq szót és egy negatív jelzőt egy szövegben azt a te agyad már homofóbiának, elnyomásnak, fasizmusnak és támadásnak veszi

2022. okt. 12. 22:52
 37/63 anonim ***** válasza:
15%

Nem, csak paranoid vagyok. Amit ugye csak azért minősítenek betegségnek, hogy elnyomják a paranoidok igaz hangját.

2022. okt. 12. 22:59
 38/63 anonim ***** válasza:
73%

Na jó ez utóbbi azért eléggé troll írásnak hangzik:D

2022. okt. 12. 23:02
 39/63 anonim ***** válasza:
15%
Valamivel el kell töltenem az időt, míg várom Tevenyereggyártótól a választ a kérdésemre.
2022. okt. 12. 23:06
 40/63 Tevenyereggyarto ***** válasza:
82%

“Hanem azt, hogy a szüleim nem fogadnak el maradéktalanul, azt hogy a munkatársaim jelentős része rosszul kezelné, ha megtudná és azt, hogy soha nem mehetek kézenfogva a párommal az utcán.”

És a helyzeteden mit segít az ha homofóbnak titulálsz olyan embereket akik nem azok? Ezzel a magatartással csak azt látják az emberek ,hogy “na tessék, itt egy becsavarodott b.zi aki támad mindenkire. Az ilyet miért engedik ki az utcára? Még a végén rátámad valakire.” Szóval az ilyen Kólauborkával-félék pont ha rontanak az életeden akkor minimálisan. Ő maga írta ,hogy nem homofób, nincs baja a melegekkel. A szélsőséges esetekkel van baja (mind hetero mind homo oldalról) mint ahogy sokan másoknak is, s úgy néz ki te is ezt a szélsőséges tábort erősíted.

Hidd el vagyok annyira empatikus meg engem is értek ezek-azok amik miatt átérzem a helyzeted. Pont ezért nem értem ,hogy ha tudod milyen “kitaszítottnak” lenni s tudod ,hogy rossz akkor miért használod te magad is mások ellen. Szerintem pont az lenne a helyes, az vezetne bármi pozitív megmozduláshoz ha tanulva az esetekből te sem kezdenél kiszorítani másokat. Ha te is folytatod a gyűlöletet akkor sosem lesz vége, csak egy örökös gyűlöletspirálban fogunk élni.

2022. okt. 13. 08:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!