Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az emberek nagyrésze tényleg...

Az emberek nagyrésze tényleg torzszülöttnek tartja az LMBTQ valamelyikéhez tartozóakat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 09:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
25%

Szóval elismered, hogy nem undorodsz a melegektől, de számos más negatív gondolatod van róluk?

2022. okt. 12. 11:29
 12/63 Kólauborkával ***** válasza:
97%
Nem írtam ilyet, de még csak nem is gondolok róluk rosszat, azokról az emberekröl viszont igen, akik nem tudják minek hol a helye.
2022. okt. 12. 11:31
 13/63 anonim ***** válasza:
38%

De, írtál ilyet:

de ugyan ez melegekkel, hányinger

Komolyan nem értem miért nem bírjátok felvállalni a homofóbiátokat, ha szerintetek ez a követendő példa.

2022. okt. 12. 11:34
 14/63 A kérdező kommentje:
Ez egy zsigeri hányinger, mint pl ilyen nálam még hogy a sárgaborsó illatától vagyok rosszul.
2022. okt. 12. 11:36
 15/63 anonim ***** válasza:
87%
Az emberek nagyrészének a boozi propagandából van már elege. Hogy nem lehet megnézni egy filmet, meghallgatni egy zenét, vagy beszélgetni, anélkül, hogy az arcomba erőltetnék a búzáskodást. Lassan olyan érzésem van, hogy a heterók vannak kevesebben, pedig nem.
2022. okt. 12. 11:41
 16/63 anonim ***** válasza:
19%

A zsigeri hányingert tartsa meg magának és ne reklámozza. Vagy a sztómás betegeknek is leírja, hogy hányigere van tőlük?

2022. okt. 12. 11:45
 17/63 anonim ***** válasza:
19%
Kólauborkávalnak jelezném, hogy nem fogom a sértéseit négyszemközt lerendezni. Lássa mindenki, hogy mekkora egy aljaember vagy.
2022. okt. 12. 11:56
 18/63 Kólauborkával ***** válasza:
87%
Akkor másold be szépen amit küldtem, nincs benne semmi sértés…csak gondoltam másoknak nincs köze a kettönk “vitájához”.
2022. okt. 12. 11:58
 19/63 anonim ***** válasza:
18%

Nem abban van a sértés, hanem az eddigi hozzászólásaidban.

A homofób ember tökéletes példája vagy. Még ahogy tagadod a homofóbiádat, az is csak megerősíti az embert, hogy homofób vagy.

Ha feltesznek neked egy melegekkel kapcsolatos kérdést, a melegfelvonulás, meg az utcán smárolás jut róluk eszedbe.

Azzal példálózol, hogy vannak rendes melegek is (ergó a melegek többsége nem rendes).

Semmi köze a kérdéshez, mégis előhozakodsz a melegekkel szembeni erkölcsi fenntartásaiddal.

2022. okt. 12. 12:09
 20/63 Kólauborkával ***** válasza:
89%

Akkor képzelj még nem létezö dolgokat az írásaim mögé, de itt befejeztem ezt a “csevegést”.

Befejezésül: azt írtam neki, hogy pont az ilyen mindent tudó, feleslegesen feszültséget keltö emberek miatt nehezebb a melegek élete, mint a “vitapartnerem”.

Üdv, kérdés kivéve a megjelölt listából.

2022. okt. 12. 12:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!