Az emberek nagyrésze tényleg torzszülöttnek tartja az LMBTQ valamelyikéhez tartozóakat?
Szóval elismered, hogy nem undorodsz a melegektől, de számos más negatív gondolatod van róluk?
De, írtál ilyet:
de ugyan ez melegekkel, hányinger
Komolyan nem értem miért nem bírjátok felvállalni a homofóbiátokat, ha szerintetek ez a követendő példa.
A zsigeri hányingert tartsa meg magának és ne reklámozza. Vagy a sztómás betegeknek is leírja, hogy hányigere van tőlük?
Nem abban van a sértés, hanem az eddigi hozzászólásaidban.
A homofób ember tökéletes példája vagy. Még ahogy tagadod a homofóbiádat, az is csak megerősíti az embert, hogy homofób vagy.
Ha feltesznek neked egy melegekkel kapcsolatos kérdést, a melegfelvonulás, meg az utcán smárolás jut róluk eszedbe.
Azzal példálózol, hogy vannak rendes melegek is (ergó a melegek többsége nem rendes).
Semmi köze a kérdéshez, mégis előhozakodsz a melegekkel szembeni erkölcsi fenntartásaiddal.
Akkor képzelj még nem létezö dolgokat az írásaim mögé, de itt befejeztem ezt a “csevegést”.
Befejezésül: azt írtam neki, hogy pont az ilyen mindent tudó, feleslegesen feszültséget keltö emberek miatt nehezebb a melegek élete, mint a “vitapartnerem”.
Üdv, kérdés kivéve a megjelölt listából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!