Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az emberek nagyrésze tényleg...

Az emberek nagyrésze tényleg torzszülöttnek tartja az LMBTQ valamelyikéhez tartozóakat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 09:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim válasza:
68%

elmagyarázná nekem valaki, hogy a kólauborkával nevű felhasználó, miért lett homofóbnak bélyegezve egy nagyon kedves és elfogadó, látszólag meleg hozzászóló által?

elolvastam a hozzászólásokat, de nem értem

2022. okt. 13. 13:01
 42/63 anonim ***** válasza:
63%
Mert a nagyon kedves és elfogadó (ja nem) meleg felhasználó egy értelmi fogyatékos aki a saját frusztrációját másokon tölti ki. De javítsatok ki ha tévedek.
2022. okt. 13. 13:38
 43/63 anonim ***** válasza:
23%

Mert egyértelműen homofób. Ez olyan, mikor megkérdeznek valakit, hogy mit gondol a cigányokról, és a válaszában óhatatlanul előkerülnek a nem dolgozó cigányok vagy a családi pótlékért gyereket szülő cigányok.

Ez rasszizmus, mivel sokkal negatívabb dolgokra tértek ki a válaszotokban, mintha mondjuk arról kérdezek, mit gondolsz a dánokról.

2022. okt. 13. 18:40
 44/63 anonim ***** válasza:
97%

Úgy látszik nem értes mit jelent a homofób és a rasszista 43-as.

Segítek: ha valaki egy csoport összes tagját elítéli azért, mert az adott csoporthoz tartoznak.

Példa:

-Rasszista: utálom a cigányokat, mert cigányok.

-Nem rasszista: vannak cigányok, akiket utálok mert nem dolgoznak, vagy a családi pótlékért szülnek gyereket, de persze vannak rendes cigányok is.

Van egy olyan érzésem hogy hiába magyarázok, de azért próbálkozni szabad.

2022. okt. 13. 19:00
 45/63 anonim ***** válasza:
3%
A válasz ismételten nem neked szólt.
2022. okt. 13. 19:59
 46/63 anonim ***** válasza:
2%

"Szóval az ilyen Kólauborkával-félék pont ha rontanak az életeden akkor minimálisan."

Minilmálisan rosszabb nekem attól, hogy ezek a Kólauborkával-félek (azaz a rokonaim, az ismerőseim és a környezetem) nem fogadnak el? Hát nem. Persze ezt te honnan is tudhatnád...

2022. okt. 13. 20:29
 47/63 Tevenyereggyarto ***** válasza:
78%

“Kólauborkával-félek (azaz a rokonaim, az ismerőseim és a környezetem) nem fogadnak el?”

Ha a rokonaid, ismerőseid nem fogadnak el sehogy sem akkor ők egyáltalán nem Kólauborkával-félék. Akárhogy erőlteted ő világosan leírta ,hogy nem a melegekkel van baja hanem a szélsőséges esetekkel, mindegy ,hogy az az eset homo vagy sem. Se neki se nekem se a többieknek nem lenne rád egy rossz szavam/ szavunk sem ha nem így viselkednél. De ez az agresszív, vádaskodó stílusú hattyú halála/ drámakirálynő játszma visszataszító. Akkor is az ha nem lennél meleg. Aztán még azóta sem adtál egy épkézláb magyarázatot arra ,hogy a gyűlöletkeltés neked mire jó. Bár mostanra már azt is el tudom képzelni ,hogy te pont a melegek ellen játszol s csak melegnek adod ki itt magad meg játszod a semmin megsértődött hülyét hátha valaki miattad utálja meg a melegeket. Hát elhiheted az ilyen (le)szereplés miatt inkább téged utálnak meg mint a melegeket.

2022. okt. 13. 21:05
 48/63 anonim ***** válasza:
3%

"Akárhogy erőlteted ő világosan leírta ,hogy nem a melegekkel van baja hanem a szélsőséges esetekkel,"

Ez a baj! Miért írta le ehhez a kérdéshez, hogy mi a baja a szélsőséges esetekkel? Mi köze a kérdésnek a melegfelvonuláshoz, az utcán csókolózáshoz, nopláne a politikai ideológiákhoz?

Kérdés: Torzszülötteknek tartjátok-e a melegeket?

Válasz: Nem, csak az zavar, ha szexelnek az utcán, de az heteróknál is zavar.

Na, ne vicceljünk már! A ti logikátokkal az a válasz se lenne homofóbia, hogy "Nem, csak az zavar, ha gyerekeket erőszakolnak, de az heteróknál is zavar."

2022. okt. 13. 21:31
 49/63 anonim ***** válasza:
79%
Hogy te mekkora kretén vagy.
2022. okt. 13. 21:38
 50/63 anonim ***** válasza:
41%

[link]

Ezt csak azért linkeltem be, hogy lásd mennyire nevetséges az érvelésed, ahogy a mondatok kontextusától függetlenül, a nyelvtani jelentésükből próbálod levezetni, hogy szó sincs homofóbiáról. A videóban szereplő rasszista és homofób személyről te csak annyit tudnál levezetni, hogy nem rasszista és homofób, hisz a mondatainak nyelvtani jelentése egyértelműen erre utal. Szóval te homlokegyenest az ellenkezőjét érted meg a környezetedben zajló dolgoknak.

2022. okt. 13. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!