Te legalább rájöttél, hogy nem egy olyan oldalt kellene belinkelni, aminek már az első mondatával a saját fejére szarik Gofrisütő.
"In mathematics, non-Euclidean geometry consists of two geometries based on axioms closely related to those that specify Euclidean geometry."
Szóval melyik is ez a két geometria? Segítek, a gömbi geometria nincs köztük.
2022. júl. 19. 09:04
52/65 Kólauborkával válasza:
Már írtam…. Elliptikus és hiperbolikus, de akinek a betűk ismerete sem megy, annak sajnos felesleges akármit írni, ez is volt ide az utolsó kommentem…
2022. júl. 19. 09:25
53/65 anonim válasza:
vau-vau
2022. júl. 19. 09:37
54/65 Gofrisütő válasza:
Hagyjátok, csak trollkodik. Mellesleg a gömbi az az elliptikus.
2022. júl. 19. 10:56
55/65 anonim válasza:
"Mellesleg a gömbi az az elliptikus."
Kólauborkával, mit szólsz ehhez az állításhoz?
2022. júl. 19. 10:58
56/65 anonim válasza:
Csak Gofrisütő félretájékoztatott a 49-es hozzászólásában.
2022. júl. 19. 11:00
57/65 Kólauborkával válasza:
Jaaaa, így már minden tiszta, “gyàmhivatalra futkosva” csinált mèg egy felhasznàlót amin mèg extrèmebben nyomja a kretént…. Csak a tisztàzàs miatt volt ez az utolsó kommentem itt
A gömbi geometria ebben az értelemben nem egy elliptikus geometria. De ez még mindig nem matematika, csak elnevezéseken való rugózás ott, ahol az összes elnevezés csak valami szubjektív esztétika szerinti osztályozás, és mindegyik elnevezés abuzálva is van, különböző értelemben használva.
2022. júl. 19. 14:32
59/65 anonim válasza:
Végre valaki nem a hülyeségek írásán éli ki az élvezeteit.
2022. júl. 19. 14:48
60/65 anonim válasza:
61: Kérhetünk egy bizonyítást arra, hogy szerinted miért nem létezik Nem Euklideszi geometria? Vagy csak mantrázod a hülyeséget?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!