Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van olyan része az emberi...

Van olyan része az emberi testnek, ami nem jó semmire?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan része a testünknek, amit semmire sem lehet használni, de nem olyan, amit régen tudtunk használni, hanem amit EGYÁLTALÁN nem. xD
2010. szept. 13. 19:48
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

A haj azért kell, hogy védje a fejed a napsugárzástól. Olyan, mint a pigmentek a bőrödben.

A szűzhártya meg azért fontos, hogy védje a fejlődő női nemi szervet.

2010. szept. 14. 17:31
 42/46 anonim ***** válasza:
A lábkörmök baromi fontosak (persze ne edzőcipőben gondolkodj) egyszer tegyél meg egy hosszabb túrát mezítláb, és képzelj el minden követ, és hasonlót, amibe belerúgsz, hogy milyen érzés lehet, hogy minden a bőrödet éri, nem pedig a kemény és védelmező körmöket :)
2010. szept. 14. 20:08
 43/46 anonim ***** válasza:
21.40es kommentedre, ne haragudj, de az, hogy nem borotválom le, az nem azt jelenti, hogy nem tisztálkodok. Ha semmit nem változtattam a szokásaimon csak azt, hogy a szőrt nem epiláltam le, hanem hagytam megnőni, mindig gombát kaptam. Érdekes.
2010. szept. 15. 08:29
 44/46 A kérdező kommentje:

szerintem is érdekes :D

de én nem azt mondtam, hogy nem tisztálkodsz, hanem HA nem tisztálkodik valaki, akkor biztos gombás lesz

2010. szept. 15. 15:52
 45/46 anonim válasza:

Hát...szerintem az agy..néhány embernél legalábbis feleslegesnek tűnik, mert látszólag nem használja.. xD

Tréfát félretéve, esetleg ha már szőrzetről van szó, én a 'hónaljkutyára' gondolnék még. :)

2012. júl. 14. 01:22
 46/46 anonim ***** válasza:
A honaljkutyanak a parologtatasban van szerepe, hogy nehogy tulmelegedjen a test.
2012. júl. 27. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!