Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van olyan része az emberi...

Van olyan része az emberi testnek, ami nem jó semmire?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan része a testünknek, amit semmire sem lehet használni, de nem olyan, amit régen tudtunk használni, hanem amit EGYÁLTALÁN nem. xD
2010. szept. 13. 19:48
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Ok. Akkor ezt terjessz-k ki egy kicsit: Van a Világegyetemnek olyan része, ami egyáltalán semmire sem jó?

Ha az emberben nincs - lásd az evolució teleológiáját - akkor mivel úgyanaz révén jött létre és alakul: NINCS. Ellenben ha egy porszemnyi "felesleg" van az Univerzumban, akkor az emberben is fellelhető a "plussz".

Vagy He?.... :)

Üdvesz.

2010. szept. 13. 21:17
 22/46 Bocipók ***** válasza:
100%

Férfiaknak azért van mellbimbójuk, mert a magzat az elején nemtelen, ezért mindenkinek van cicije, aztán később alakul ki a többi dolog, legrosszabb esetben mindkettő fejlődik és az illető hermafrodita lesz, de szerencsére ez elég ritka.

Szerintem minden szervnek van funkciója, vagy legalábbis nagyon hasznos volt a régmúltban és ahogy nem használjuk elcsökevényesedik.

Pl. mivel már pépesebb, finomított dolgokat eszünk, nincs szükség a bölcsességfogunkra. Sok embert ismerek, akiknek csak az egyik nőtt ki, vagy egyik sem.

A férfi mellbimbó erogén zóna+piercing miatt is hasznos lehet :D

2010. szept. 13. 21:24
 23/46 anonim ***** válasza:
84%
A fanszörzet gátolja a baktériumok mozgását? Nem azért, de ez akkor hülyeségnek hangzik. Mintha azt mondanánk, hogy az erdőben a fák megakadályozzák, hogy egy lepke kirepüljön az erdőből.
2010. szept. 13. 21:24
 24/46 A kérdező kommentje:

a szemöldök megállítja a szemet támadó porszemeket, stb.-t :DD

nem figyelted még meg, hogy ha vizes lesz a fejed, és a szemedből kitörlöd a vizet, vajon miért nem folyik vissza fentről? :D

hát mert ott van a szemöldök xD

2010. szept. 13. 21:33
 25/46 A kérdező kommentje:

a kettő nem ugyan az, mert ha a lepke kiszáll az erdőből, az nem veszélyezteti a tested valamilyen betegséggel.

hidd el, tényleg így van! a fanszőrzet erre jó! xD

2010. szept. 13. 21:35
 26/46 anonim ***** válasza:
0%
Az uram f@sza
2010. szept. 13. 21:38
 27/46 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes én mindig akkor gombásodtam be, mikor nem borotválkoztam lent.
2010. szept. 13. 21:38
 28/46 A kérdező kommentje:
mert ha nem tisztálkodsz rendesen, a hasznos bacikból kártevők lesznek, mert elszaporodnak :D
2010. szept. 13. 21:40
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor sem hiszem ezt a fanszörzet kontra baktérium dolgot. Az a baktérium honnan tudja, hogy meddig tart a fanszörzet? Gondolkodni sem tud nemhogy azon filózni, hogy kimenjen-e a szörzetből vagy nem.
2010. szept. 13. 21:47
 30/46 A kérdező kommentje:

nem az a lényeg, hogy gondolkozik-e vagy sem, hanem, hogy a fanszőrzet MEGÁLLÍTJA, vagy nem. :D

éspedig megállítja.

mondom én, hogy így van, hát senki nem hiszi el? XD

2010. szept. 13. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!