Van olyan része az emberi testnek, ami nem jó semmire?
a mandula megvéd sokféle betegségtől!
KIESTÉL :DDD
a lábujj sem igazán jó...
képzeld el, hogy lábujj nélkül kéne járnod... elég fura lenne :D oké, lehet nélküle élni, mint ahogy más nélkül is, de ha én elképzelem nélküle, az első ami eszembe jut, hogy nem biztos, hogy meg tudnék állni a lábamon :D
itt sok mindent írnak, főleg a közepénél
(Farokcsont (coccyx). Egykor ezt is feleslegesnek gondolták, egyben a farok maradványának, evolúciós múltunk bizonyítékának vélték. Mára kiderült, hogy fontos izmok tapadnak hozzá, mégpedig az emelőizom és a farkcsonti izom. Ezek hiányában a medencében található szervek nem maradnának a helyükön. Nélküle sem járni, sem ülni nem tudnánk, és bélmozgásunk sem működhetne.)
A férfi mellbimbó is képes tejet kiválasztani, csak a megfelelő hormonok kellenek.
Amúgy én lábujjkörmöt mondok. Esetleg a fanszörzet.
a fanszőrzet sem jó! :D
mert megakadályozza, hogy a hasznos baktériumok "elkallódjanak", elvándoroljanak olyan helyre, ahol kárt tehetnek.
a lábujjköröm meg valami védelmet nyújt, nem?
ezt nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!