A Covid vakcina évében (2021) többen haltak meg mind a Covid (2020) évében?
50
A tudomány hitelét vesztette. Hogyan vedd komolyan ha azt mondták két oltás és vége a pandémiának?
Csomó szerencsétlen beoltatta magát erre fel új variáns és ugyanúgy elkapják és betegek tőle.
Szóval a fudományos arcból vissza kellene venni, mert csodákat nem tudnak tenni ők sem, jó komolyan mellé tudnak nyúlni.
Mekkora az a tudomány ha nem tud mit kezdeni egy járvánnyal??
"A tudomány hitelét vesztette. Hogyan vedd komolyan ha azt mondták két oltás és vége a pandémiának?"
A hitelét nem vesztette, mert az igaz, hogy másképpen aligha lesz vége a járványnak, mint az oltások által. Az más kérdés, hogy egy csomóan nem voltak hajlandók beoltatni magukat, így továbbra is napirenden tartották a kórokozót. Mondjuk az igaz, hogy azt nem vette senki figyelembe, hogy hiába tűnik el a járvány egy országból, vagy egy földrészről, ha a bolygón jelen van, a mai viszonyok közepette ugyanúgy eljut mindenhová, mint először, ha az oltások elvesztik hatásukat. Azt nem tudhatták kezdetben, hogy meddig tart a vakcina hatása, de azért majdnem le lett a járvány küzdve, legalább is ideiglenesen.
"Csomó szerencsétlen beoltatta magát erre fel új variáns és ugyanúgy elkapják és betegek tőle."
Hát persze, az a gond ezzel a járvánnyal, hogy mindenhol meg kellene szünnie, ám ez hiú remény, mert Afrikában, dél-Amerikában, meg egy csomó helyen sem pénzük nincs az oltásra, sem emberük, aki beadná, meg ott vannak a féleszű oltásellenesek mindenhol, akik miatt már úgy látszik soha nem is lesz vége, mindaddig, amíg ember van a Földön, ami most megkérdőjeleződik, mivel a vírusok sajátossága, hogy változnak és előfordulhat, hogy előbb, utóbb olyan halálossá válik valamely mutációja, hogy kiirtja a civilizációt, talán csak az elszeparált őserdőkben maradnak majd élők a végén csekély létszámban, ha maradnak.
"Szóval a fudományos arcból vissza kellene venni, mert csodákat nem tudnak tenni ők sem, jó komolyan mellé tudnak nyúlni."
Sajnos nem tudnak csodákat tenni, a legjobb gyógymód sem ér semmit, ha nem élnek vele.
"Mekkora az a tudomány ha nem tud mit kezdeni egy járvánnyal??"
Micsoda arcátlanság ez!
Pont az ilyen emberek miatt nem szűnik meg a járvány, mint te, erre még neked áll feljebb!? Bizisten szerencséd, hogy nem vagy itt mellettem, most orrba vágtalak volna. Nem vagyok már ugyan fiatal, de valaha nehézsúlyú ökölvívó voltam és maradt még valami.
Szóval ne pimaszkodj pofátlanul, kussolj inkább, ha már idióta vagy, ezt azért remélem fel tudod fogni.
"Hogyan vedd komolyan ha azt mondták két oltás és vége a pandémiának?"
A tudomány sosem mondott ilyesmit.
Látod, megint a saját tudatlanságod és ostobaságod a kételyeid forrása, semmi más!
Tudod, a szakemberek felállítanak különböző lehetséges forgatókönyveket a járványhelyzetre nézve s ezeket milliónyi dolog befolyásol. Az átlag ember meg ezekből meghall annyit amennyit akar, ugye ….
Az alap variánsnál még jó közelítéssel elég lett volna 60-70% átoltottság (meg némi korlátozások ,hogy lehetőleg a maradék 30-40% ne “biztonsági mentésként” funkcionáljon a vírus számára). Mármint mindenhol, lehetőleg fél éven belül. Na ezt nem értük el. Illetve de, de mire itt meglett 60-70% addigra a nagyjának lejárt a védettsége s a valóságban lehet ez a szám 20-30%. Na meg ha máshol, más országokban rosszabb a helyzet ahonnan vígan széthordhatják a kórt akkor meg pláne cseszhetjük. S ne feledjük ,hogy a vírus idő közben mutálódott s a fertőzőbb variánsok ellen már jóval nagyobb védettség kellene. Hát sajna ez van. Most nem sok maradt azon kívül ,hogy reménykedünk a javulásban s ha nem is tűnik el de legalább egy kezelhető szezonális betegség lesz a COVID-ból. Vagy valahol kialakulnak olyan variánsok amik ellen teljesen hatástalanok a vakcináink s minden kezdődik elölről.
Ezen azért felkacagtam :)
Pont az ilyen emberek miatt nem szűnik meg a járvány, mint te, erre még neked áll feljebb!? Bizisten szerencséd, hogy nem vagy itt mellettem, most orrba vágtalak volna. Nem vagyok már ugyan fiatal, de valaha nehézsúlyú ökölvívó voltam és maradt még valami.
Szóval ne pimaszkodj pofátlanul, kussolj inkább, ha már idióta vagy, ezt azért remélem fel tudod fogni"
Szégyelld magad te szemét egészséges ember, hát nem látod hogy miattad ilyen rossz minden!!!???
Hát mindjárt leökölvív egy volt ökölvívó, akiben még sok maradék maradt! Teeee...oltatlan, pimasz, egészséfes ember, miattad fog kihalni az emberiség....szééégyeld el magadat...eee...
Szintén érdekes kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!