A Covid vakcina évében (2021) többen haltak meg mind a Covid (2020) évében?
10
Tapasztalataim szerint azok az emberek legaljábbak akiknek a szótárukban a lúzer szó benne van. De komolyan, minden szhar ember használja ezt a szót. Rendes ember szájából még nem hallottam ezt. Véletlenek nincsenek.
Ezek szerint tényleg működik az eugenika.
Az én ismerőseimnek semmi baja nem lett az oltástól.
13
Hát persze, ha nincs valamilyen genetikai hajlamuk betegségre akkor nem jön ki.
Egyik ismerősöm 35 évesen agyvérzést kapott, mert a családjában öröklődött az a gén (viszont az anyja 58 évet élt). Tehát valamilyen genetikai "hibával" született emberek betegségeit gyorsítja fel és abba halnak bele amibe belehaltak volna 20-30 év múlva
#14 Ez ám a spéci vakcina! Bámulatos hogy hol tart már a tudomány!
Kedves kérdező, te sík hülye vagy...
[ma 06:59]: Simán halhatott meg ismerőse, mindenkinek halnak meg a környezetében. De az oltásnak ezekhez a halálesetekhez nem sok köze van.
Az oltásnak egyetlen komoly rizikója ismert, képes olyan vérrögöt okozni, ami halálos is lehet, és ha beoltasz tízmillió embert, akkor ez talán tíznél is előjön. A gond az, hogy a koronavírus maga is okozhat ilyet, ráadásul sokkal nagyobb valószínűséggel (száz feletti a szorzó). Felvenni az oltást annyi, mint elfogadni egy kiszámított kockázatot.
Más rizikója nem ismert az oltásoknak. És ilyenkor felmerül a kérdés, hogy honnan tudjuk, hogy az oltás ötven év múlva nem okoz halálos fogviszketést (vagy bármi egyebet). A válasz pedig az, hogy pontosan onnan tudjuk, ahonnan azt, hogy a mobiltelefon használata nem okoz ötven év múlva halálos fogviszketést (vagy bármi egyebet).
Engem gyíkká változtatott!
...
De már elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!