A Covid vakcina évében (2021) többen haltak meg mind a Covid (2020) évében?
Bakker, megkövetem magam...igazatok van.
Egyszer egy öreg mestert megkérdezett egy tanítványa:
-mester! Mi a hosszú és nyugodt élet titka?
-ne vitatkozz idiótákkal fiam!
-mester...ö...szerintem nem ez a hosszú és boldog élet titka.
-igazad van fiam....
17
Persze, hogy nem kisebb rizikó mint a Covid. Sőt.
A különbség a dokumentálásban rejlik ugyanis a protokolok előírják, hogy ha pozitív diagnózist követő 28 napban hal meg valaki akkor a Covid számlájára írják, viszont ha oltás másnapján meghal valaki akkor nincs semmi összefüggés.
A hivatalos számnál sokkal kevesebben haltak meg Covidban pont az idióta protokolok miatt, és sokkal többen az oltásban mint a hivatalos szám.
Ez eugenikus eszköz, a népet meg kell tizedelni mert jaj mindmeghalunk globális felmelegedés.
De nem magukkal kezdenénk a sátánisták akik ezt irányítják!
23
Sokan megmondták, sok helyen le van írva, sok erre utaló jel van, de te csak egy Gates (vagy más) által aláírt vallomást fogadnál el bizonyítéknak.
5 év s jön a következő, nagyon halálos vírus. Meg van mondva.
Csak túl hülye vagy hogy komolyan vedd azok mondását akik valóban tudják mi lesz!
Gondolom ez is a tiéd:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Tetszik ,hogy mindenki Gates-en rugózik amikor már előtte is figyelmeztettek az ezzel foglalkozó szakemberek ,hogy a jövőben több járvány várható mint korábban bármikor. Ez józan ésszel különösebb szakértelem nélkül is belátható mert hát folyamatosan növekszik a népesség s mindenki utazik mindenfele. Az lenne a furcsa ha ritkábban lennének járványok mint évszázadokkal ezelőtt.
25
Szerintem nincs összefüggés járvány és népességnövekedés között.
Sőt, a fejlettebb technológia következtében ezeket hatékonyabban kellene elfojtani mint bármikor.
Más kérdés, hogy ez laboratóriumból szabadult és reméljük nem szándékosan “csak” baleset volt.
"Szerintem nincs összefüggés járvány és népességnövekedés között."
Nyilván, hisz pont ami nyilvánvaló, azt miért fogadnád el, ha ott vannak helyette a mindenféle logikát nélkülöző esti mesék? :D
27
Nagyon kicsi az esélye annak, hogy állati eredetű vírusok csak úgy mutálódjanak maguktól, hogy emberre is veszélyesek legyenek.
A legtöbb ilyen eset az elmúlt 20-30 évben volt, egyértelműen génmanipulált vírusokkal.
"Nagyon kicsi az esélye annak, hogy állati eredetű vírusok csak úgy mutálódjanak maguktól, hogy emberre is veszélyesek legyenek."
Nyilván. De ezt ellensúlyozza a vírus irtó magas reprodukciós rátája, és máris rögtön sokszorosára nő a bekövetkezés esélye.
Most hallottam egy ismerősöm feleségéről, hogy az agyára ment az omikron, megbolondult, holott korábban teljesen normális, harmincötéves nő volt.
Kétszer volt oltva, de már elég régen kapta a másodikat, a férje elment a harmadikra is, ám ő eltrehánykodta szegény és át is ment rajta a covid, már majdnem kigyógyult, de egyszer csak elkezdett összefüggésteneül motyogni, meg botladozni, jelenleg diliházban van, talán sosem jön ki onnan.
Ne vegyétek félvállról, azt tanácsolom, fele sem tréfa ennek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!