Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha a vírus hosszú távon...

Ha a vírus hosszú távon velünk marad, ahogy ez a cikk vélelmezi. Akkor nagyon-nagyon hosszú távon számít a vírus fejlődése szempontjából a vakcina?

Figyelt kérdés

[link]

Vagyis ha nem szűnik meg a virus, akkor nem csak lassítjuk tulajdonképpen? Vagy lassítva teljesen más lehet hosszú távon a genetikai változatossága?

2021. aug. 20. 00:37
 81/107 anonim ***** válasza:
91%

80: "brutális"... használj még ilyen szavakat, attól sokkal rémisztőbbnek tűnik... 4 millió halott a kb 800 millió fertőzöttből... brutális... 4 millió halott a 8 mrd populációból... brutális... más betegség miatt is ennyit ájvékolsz, vagy csak itt van szerencsénk élvezni az együgyűséged?

[link]

Ismét csak a tényekről nem szeretnél tudomást venni... a többi oltásnál is ugyanúgy ajánlják (az egy másik kérdés, hogy valószínűleg a keleti rohadalmak hatástalanságát szeretnék ezzel takarni, de attól még így van)

2021. aug. 23. 16:07
 82/107 anonim ***** válasza:
92%
#80 Te oltott vagy és rettegsz a vírustól! Miért? Semmi sem indokolja. Egy autóbalesetbe nagyobb eséllyel halsz bele. De gondolom nap mint nap autózol. Úgy akarod leélni az életed, hogy folyton parázol, hogy meghalsz a vírustól? Az autótól miért nem félsz? Az egész mizéria fel van fújva. 1,5-2 év alatt már igazán be kéne látnod neked is.
2021. aug. 23. 16:13
 83/107 A kérdező kommentje:
Hú, itt nagyon sok válasz érkezett, és bár köszönöm a legelső részletes választ, de azt hiszem a kérdésemet félreértette a válaszoló, és azt hiszen nagyon sokan mások is. Tehát nem az emberek szempontjából kérdeztem, hanem a vírus fejlődése szempontjából hosszú távon. Én tudom, hogy a vakcina idősek életét menti, de nem ez volt a kérdés. A másik pedig, hogy nagyon hosszú távon kérdeztem. Az első válaszoló behozta azt, hogy vakcina nélkül több vírus szaporodik egy konkrét szervezetben, viszont én nagyon hosszú távon kérdeztem azzal a feltételezéssel, hogy a vírus velünk marad, tehát potenciálisan végtelen idő alatt akármekkora vírusszámon túl fogunk jutni, csak nem egy szervezetben. Persze lehet más a dinamika, és az befolyásolhatja a genetikai variabilitást, de önmagában a vírusok széma nem, vagy ha a koncentráció fontos ebből a szempontból, akkor arra szeretnék hallani egy magyarázatot és hatásmechanizmust.
2021. aug. 23. 16:14
 84/107 anonim ***** válasza:
0%
Oltás nélkül hogyan lehet valaki védett?
2021. aug. 23. 16:17
 85/107 anonim ***** válasza:
0%

Úgy, hogy átesett a víruson.

De ezzel sokkal rosszabbul jár.

2021. aug. 23. 16:19
 86/107 anonim ***** válasza:
71%
85 nyilván az jár rosszul, akinek a szervezete képes kezelni egy nyomi vírust, nem az a gödhös, aki két adag oltást után is a gyakori kérdéseken sír, hogy nincs elég védettsége, oltasson más is.
2021. aug. 23. 16:25
 87/107 anonim ***** válasza:
0%

Persze, átesni a víruson, az influenzához képest többszörös eséllyel meghalni, 40-60% eséllyel tartós egészségkárosodást szerezni és amúgy 2-3 hétig brutál betegnek lenni.

Ehhez képest az oltás esetleg talán árt... Talán.

Ha te is krónikus beteg leszel, meglátod, miért bicskanyitogató a stílusod. Simán haljon meg krónikus beteg embertársad. Vagy aki egészséges, de túlreagálja az immunrendszere.

2021. aug. 23. 16:49
 88/107 anonim ***** válasza:
94%

Ne haljon meg senki, legyünk 800 ezer milliárdan a földön, max egymás nyakába állunk... így?

Beteg vagy, mert ez az utad, meghalsz majd, mert ez így természetes... ahogyan én is. Mi a gond?

Egy szóval nem mondtam, hogy előbb haljál meg, mint én (amúgy ez mit számít, de komolyan)? Ez a nyugati világ ökörsége, hogy az élet hosszát többre értékeli, mint az élet minőségét... hát én abból a félelemmel átitatott minőségből nem kérek, amit itt képviselsz, mégha 100 évig is lehet vele élni.

2021. aug. 23. 16:57
 89/107 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy egy óráisi tévedésben élsz: nekem semmi gondom nincs azzal, hogy te oltatsz, tök jól teszed, ha így látod jónak. De te milyen alapon várod el mástól, hogy olyan dolgokat tegyen, amit meg nem lát jónak, csak azért, hogy a vélt/valós érdekeidhez alkalmazkodjon? Itt van az a gap, amit ti oltás fanatikusok képtelenek vagytok felfogni és elfogadni... Szerencsére azért az oltottak többségében van ennyi ráció, és nem másra tolja a saját élete súlyát... akár krónikus beteg vagy akár nem... ez szintén a te dolgod
2021. aug. 23. 17:00
 90/107 anonim ***** válasza:
0%

88

Miért azonosítod a korszerű tudomány, technika vívmányaival való élést a félelemmel?

Miért akarod, hogy ne kezeljenek olyan embereket krónikus betegségekkel, ne kapjanak antibiotikumot, oltást (szerinted hulljon a férgese), akik kezeléssel még 40 évet élhetnének?

Ugye még sohasem szedtél antibiotikumot sem?

2021. aug. 23. 17:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!