Ha a vírus hosszú távon velünk marad, ahogy ez a cikk vélelmezi. Akkor nagyon-nagyon hosszú távon számít a vírus fejlődése szempontjából a vakcina?
Vagyis ha nem szűnik meg a virus, akkor nem csak lassítjuk tulajdonképpen? Vagy lassítva teljesen más lehet hosszú távon a genetikai változatossága?
80: "brutális"... használj még ilyen szavakat, attól sokkal rémisztőbbnek tűnik... 4 millió halott a kb 800 millió fertőzöttből... brutális... 4 millió halott a 8 mrd populációból... brutális... más betegség miatt is ennyit ájvékolsz, vagy csak itt van szerencsénk élvezni az együgyűséged?
Ismét csak a tényekről nem szeretnél tudomást venni... a többi oltásnál is ugyanúgy ajánlják (az egy másik kérdés, hogy valószínűleg a keleti rohadalmak hatástalanságát szeretnék ezzel takarni, de attól még így van)
Úgy, hogy átesett a víruson.
De ezzel sokkal rosszabbul jár.
Persze, átesni a víruson, az influenzához képest többszörös eséllyel meghalni, 40-60% eséllyel tartós egészségkárosodást szerezni és amúgy 2-3 hétig brutál betegnek lenni.
Ehhez képest az oltás esetleg talán árt... Talán.
Ha te is krónikus beteg leszel, meglátod, miért bicskanyitogató a stílusod. Simán haljon meg krónikus beteg embertársad. Vagy aki egészséges, de túlreagálja az immunrendszere.
Ne haljon meg senki, legyünk 800 ezer milliárdan a földön, max egymás nyakába állunk... így?
Beteg vagy, mert ez az utad, meghalsz majd, mert ez így természetes... ahogyan én is. Mi a gond?
Egy szóval nem mondtam, hogy előbb haljál meg, mint én (amúgy ez mit számít, de komolyan)? Ez a nyugati világ ökörsége, hogy az élet hosszát többre értékeli, mint az élet minőségét... hát én abból a félelemmel átitatott minőségből nem kérek, amit itt képviselsz, mégha 100 évig is lehet vele élni.
88
Miért azonosítod a korszerű tudomány, technika vívmányaival való élést a félelemmel?
Miért akarod, hogy ne kezeljenek olyan embereket krónikus betegségekkel, ne kapjanak antibiotikumot, oltást (szerinted hulljon a férgese), akik kezeléssel még 40 évet élhetnének?
Ugye még sohasem szedtél antibiotikumot sem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!