Ha a vírus hosszú távon velünk marad, ahogy ez a cikk vélelmezi. Akkor nagyon-nagyon hosszú távon számít a vírus fejlődése szempontjából a vakcina?
Vagyis ha nem szűnik meg a virus, akkor nem csak lassítjuk tulajdonképpen? Vagy lassítva teljesen más lehet hosszú távon a genetikai változatossága?
#47: senki ilyet nem állított, úgyhogy hálistennek előkerül a ferdítés is vitamódszerként.
Mondom, szerencsére már viszonylag kevés van a fajtádból, akinek agya van és nem paranoiás, nem rögeszmés vagy simán nem betonhülye, már oltatta magát.
Én már csak a további oltáspropagandára költött pénzt sajnálom, az már borsó a falra, a ti fajtátokat már csak az veszi rá az oltásra, ha az orra előtt hal bele valaki a fertőzésbe.
Megnézném, hajlandó lennél-e aláírni egy nyilatkozatot, hogy te nem hiszel a vírus veszélyében, nagyobb veszélynek tartod az oltást, ezért elutasítod az oltást és felelősségteljesen vállalod, hogy ha mégis covid-beteg leszel, lemondasz a TB költségére kezelésről és TE, a saját zsebedből állod.
Mert ezt kéne csinálni.
Aki szándékosan vállalja a veszélyt az oltás helyett, vállalja a költségét is a kockázatvállalásának.
Az életbiztosításod alapból nem fog fizetni, ha beledöglesz, remélem ezt tudod.
Érveim idáig voltak, hónapokon keresztül.
Elfogyott a türelmem, haver - I.J.
Ott vannak az orvosi szaklapok, azokat nézd. Ha nem vagy hülye, akkor tudod, hogy ezek a legmegbízhatóbbak ebben a témában. Nem "a média", nem Orbán, nem a Frászbúk és nem én. És nem is olyan orvosok, akik vitamint árulnak.
Ha hülye vagy, akkor meg mindegy.
De én is azt mondom, hogy a TB-nek nem kéne fizetni az oltatlanokat (hacsak nincs valami orvosi gond, ami miatt nem oltathat).
Ezen kívül a büntetőjognak kellene kezelnie azt, ha mást is megfertőzöl a saját hibádból. Mondjuk vagyonelkobzással, és át kéne adni nekik.
"fizesd ki saját zsebből az oltásod"
Meg fogsz lepődni: MI fizetjük. Dupla áron. Azt is, amit más országnak ajándékozunk. Te nem, mert te nem dolgozol. Neked a szüleid fizetik.
55 több adót fizetek, mint a Te kereseted, abban biztos lehetsz :)
De te hoztál egy javaslatot, én elfogadtam: mindenki fizesse meg a saját döntését. Mi a probléma? Ilyenkor bezzeg kisebb lesz az arcod...
Mondtam, hogy én már kifizettem az oltást.
A betegség kezelése ennél SOKKAL drágább is lehet.
Persze, megúszhatod könnyebben is. Orosz rulett?
Azt meg, hogy kit fertőztél meg, kontaktkutatással lehet kideríteni. Ennek a költségét is fizeted?
58: nem te fizettd az oltást, hanem mi, ennyire nem lehetsz ostoba... én fizetem a saját kezelésem, amúgy is csak a hozzád hasonló nincstelen csórók járak állami egészségügybe. Én nem kívánom kifizetni a vackaid, cserébe én se várom el, mi a problémád? Megint felelősséget kellene vállalni, az zavar?
Orosz rulett: túlélés 99,5% VS egy kísérleti vakcina... hát nem tudom ki orosz rulettezik kettőnk közül, de óbégassál csak, hátha megnyugszol tőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!