Ha a vírus hosszú távon velünk marad, ahogy ez a cikk vélelmezi. Akkor nagyon-nagyon hosszú távon számít a vírus fejlődése szempontjából a vakcina?
Vagyis ha nem szűnik meg a virus, akkor nem csak lassítjuk tulajdonképpen? Vagy lassítva teljesen más lehet hosszú távon a genetikai változatossága?
"Javaslom tekints be Facebook-on a "Pfizer mellékhatások" csoportba. 63 ezer tagja van!!! "
És bizonyára ellenőrizted is, hogy ebből mennyi a VALÓS vakcina mellékhatás, mennyi a hipochonder.
Valóban tény, hogy a "belehaltam a koronavírusba" csoportban nem találsz ennyi tagot.
Csak ha ez neked statisztikai alap, akkor nagy baj van.
"amire már nem jók ezek a vakcinák?"
Mármint az a vakcina, ami ez első ellen 98%-os volt, most 70%-os.
Az nem nulla!
Jóval több a semminél!
"Az megvan, hogy az influenzát sem tudják eltűntetni, hiába van rá oltás?"
Az is kb. 70% körül van, ugyanezért. Az is jobb a a semminél, bár... az influenza nem olyan veszélyes.
Ott már tényleg meggondolandó a dolog, és influenzával ha megfertőzöl valakit, azért az igen kis eséllyel hal bele.
Azt mondjuk én is furcsállom, hogy a Pfizerék 6 hetet ígértek az új vakcinához. Az hol van?
Viszont most már dolgoznak a gyógyszeren is.
Ja.
Ők mind igazat mondanak.
A sok 100000 orvos: na, ők viszont mind kamuznak!
Ennyi ésszel csodálom, hogy betűket tudsz használni. Vagy valaki gépeli neked ezeket?
"Az is kb. 70% körül van, ugyanezért. Az is jobb a a semminél, bár... az influenza nem olyan veszélyes.
Ott már tényleg meggondolandó a dolog, és influenzával ha megfertőzöl valakit, azért az igen kis eséllyel hal bele."
Ez most komoly??? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Az influ oltás 40-70% hatékonyságú csak és évente variálják rá az oltást, tippelés és statisztika alapján, hogy melyik törzs (mutáns) fog tarolni. Az influenza több embert elvisz egy évben, mint a covid 2 év alatt. Barlangban élsz?
Nem tudom, feltűnt-e, hogy mennyire védekeztünk valaha az influenza ellen (az oltáson kívül semmivel) és mennyire védekeztünk most a Covid ellen?
Lehet, hogy elkerülte a figyelmed, de gyakorlatilag 2 évig nem volt influenza szezon. Elmaradt.
"Biztos mind a 63ezer ember kamuzik..."
Igen, a nagy része kamuzik. Csak a tudta nélkül.
Volt nekem is olyan kollégám, ami minden általa megismert új betegségnek a tüneteit képes volt produkálni betegség nélkül is.
Mindegy.
A lényeg, hogy IGAZOLTAN meg sem közelítik a valóban létező RITKA mellékhatások a fertőzés hatásait. Sem számra, se súlyosságra.
Csak ez mit sem ér, mert a magasfajtáknak minden hazugság, ami ellentmond a rögeszméjüknek.
Csak hogy tudd, az X-edik hullám pont a te fajtádnak köszönhető. Nem az oltottak a terjesztők.
A delta-variánsnak részben, a többinek egyáltalán nem.
Én úgy látom, hogy a maradék oltatlanok elhulló százaléka már kevés ahhoz, hogy az egészségügyet bedöntse, úgyhogy xarni kéne rátok, ha hullani akartok, rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!