Ha a vírus hosszú távon velünk marad, ahogy ez a cikk vélelmezi. Akkor nagyon-nagyon hosszú távon számít a vírus fejlődése szempontjából a vakcina?
Vagyis ha nem szűnik meg a virus, akkor nem csak lassítjuk tulajdonképpen? Vagy lassítva teljesen más lehet hosszú távon a genetikai változatossága?
"Ha a vakcina szuper"
Nem az, csak jó.
"hátránya nem származhat senkinek belőle, teljesen biztonságos"
Te ugye hülye vagy?
Az Astránál 1 millió emberből meghalt 1 - EGY!!! - és már alig használják, nem rendelnek ilyet.
"miért hagyják, hogy kirúgják őket, miért keresnek kiskaput?"
Néhányan.
Azért, mert néhány ember alapvetően hülye, illogikusan gondolkodik, például te is.
Sok ember fél az ismeretlentől, én is. Ezért aztán sokáig kerestem én is, hogy melyik a legjobb vakcina, és amikor már lehetett kérni, azt kértem.
Ezen kívül 1 napig rosszul voltam tőle én is.
Tudod, alapvetően azért vagy ennyire hülye, mert azt hiszed: te aztán nem kapod majd el a betegséget. Viszont a tűtől, meg az 1 napos rosszulléttől betojtál.
Mondom, hogy hülye vagy.
" Az oltottak nagyobb arányban kerülnek kórházba, mint az oltatlanok. "
Ez simán hazugság.
"Aha, akkor sok orvos, ápoló, nővér, gyógyszerész miért ellenzi a kötelező eü oltásukat?"
Amiért a patkolókovács nem ért a katana-kovácsoláshoz és fordítva.
Egészségügyben sem mindenki szakembere adott témának és máshoz lehet síkhülye is.
Én spec ismerek mentőst, aki azért oltásellenes, mert a "qrva Orbán" mondta, hogy oltakozzunk, úgyhogy csakazértse.
Ennyit erről.
Te tényleg hülye vagy.
Nem az influenza maradt el, hanem a szezon.
Én 4-szer kaptam el a maszk alatt az influenzát.
Csak a maszk miatt gyenge volt a fertőzés, 2-4 napig tartott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!