Ha létezne egy magasan fejlett földönkívüli faj, akkor szerintetek ők felvennék a kapcsolatot az emberrel (akik tegyük fel intelligencia szinten mélyen alattuk vannak) vagy inkább csak megfigyelnék őket?
81
Igen, talán én is átvettem azt a szokást itt, hogy csak arra válaszolok amire kedvem van :)
Két lényeges kérdésemre még mindig nem kaptam választ.
1.
“Na most egy ilyen lénnyel miről beszélgessen egy csillagközi utazásra képes lény? Akit jó eséllyel első találkozáskor megtámadna az ember???“
2.
“ ha idegenek képesek lennének hozzánk eljutni akkor egész biztosan felvennék velünk a kapcsolatot.
Ezt az álláspontot mely tudományos ismereteid tudják alátámasztani?“
"Na most egy ilyen lénnyel miről beszélgessen egy csillagközi utazásra képes lény?"
Amiről csak szeretne.
"Ezt az álláspontot mely tudományos ismereteid tudják alátámasztani?"
Senkinek sem volt ilyen álláspontja, így már eleve a kérdésed téves.
83
Oké. Akkor a tudomány azt is elképzelhetőnek tartja, hogy meglátogatnak de nem lépnek kapcsolatba?
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
85
De ki sem zárható, igaz?
88
Csak a mi fizikánk szerint nem lehet a fénysebességnél gyorsabban haladni.
Lehet más fajok fizikája szerint lehet, sőt számukra könnyen.
https://www.youtube.com/watch?v=FTdCDfEu6x0
Tessék, a szkeptikusoknak egy kis csemege. Nem mondják ki, mivel fingjuk nincs, hogy kik vannak ezekben a gépekben, de mégis kimondják, hogy semmi másról nem lehet szó.
Lassan végre nyiltan fognak erről a témáról beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!