Milyen hatással lenne a világra, ha mindenki átállna a vegetáriánus vagy vegán étrendre?
xDDDDDDDDDDD
(Ennél hosszabb reakcióra kár pazarolni, de ennyivel mégsem intézem el, ha akár egyetlen értelmes gondolkodásra képes ember is megnyitja a kérdést, már megérte a szájtépést.)
" Mindenki horpadtmellű, csirkecsontú lenne."
Az lesz horpadt mellű (ezt a szót külön írjuk, a helyesírást is gyakorold még) és csirkecsontú aki nem eszik eleget. Kb 2500 kcal-t jelent naponta, persze függ a fizikai aktivitástól is.
" arató munkást?"
Te nem tudom hol élsz, de a Föld ezen részén már évtizedek óta gépesítve van a mezőgazdaság, kb utoljára a 20.század elején arattak komoly területet kézi erővel...:)
Bányászt meg rakodó munkást nem tudok, de testépítőket meg személyi edzőket igen ;)
" Szerencsére, ennek akkora az esélye, mintha mindenki leszokna a cigiről. Vagyis nulla!"
Senki nem kérdezte az esélyét. Szövegértésből kasza.
A "horpadtmellű" itt nem egy jelzős szerkezet, hanem egy önálló kifejezés.
E betűn nevelkedett szájtáti, aki a gabonát és termékeit csak a Tesco polcain látott, aki még a kézi aratásnál tart. A kombájnokat, és más földművelő gépeket, malmokat, feldolgozó eszközöket nem valami nyiszlett "táposcsirke" vezeti-kezeli, hanem életerős emberek.
Az emberiség evolúcióját az elmúlt 12 millió év egyértelműen mutatja.
Minden másképp működne....
Én vegetáriánus vagyok, és ha az ember megszokja, utána könnyű... :3
A világ gazdaság is megváltozna. Sokkal tovább élhetnénk.
A föld is egészségesebb lenne.
Remélem segítettem! :)
Lenne egy csomó ványatt, betegeskedő emberünk. A kétkezi munkás nem a répától tudja megemelni az acéllapot...
Nem is beszélve arról hogy a fejlődő szervezet legalább 18 de inkább 24 éves koráig a rendes fejlődéshez igényli a húsban lévő fehérjét. Nem tudod megfelelően pótolni zöldséggel-csonthélyassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!