Milyen hatással lenne a világra, ha mindenki átállna a vegetáriánus vagy vegán étrendre?

Figyelt kérdés

2017. okt. 16. 22:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:
Patrik Baboumian,Németország legerősebb embere,171 cm 130 kg,vegán
2017. okt. 21. 15:06
 32/79 raudaeirikr válasza:
19%
A mezőgazdaság csaknem teljesen megsemmisíti a termékeny területek nagy részét, mert a "haszonállatok" csupán az emberekhez hasonlóan izoláltan nyomorognak telepeken összezsúfolva - viszonylag kisebb területeken. Így az állattartás megszüntetése vagy csökkentése csak lehetővé tenne egy újabb robbanásszerű népességnövekedést, ezzel gyorsítva a katasztrófa lefolyását. Az emberi faj életmódja és létszáma miatt gyorsuló genetikai összeomlásban van, ezt mindössze ételreceptekkel nem lehet megállítani, kivédeni, helyrehozni (természetes megoldás az alkalmatlannak bizonyult "fejlődés" elvetése, mesterséges megoldásnak a faj biohackelése ígérkezik - utóbbival végleg kiírva magukat a valóban élő lények sorából az ettől még megállíthatatlan végleges pusztulás előtt).
2017. okt. 21. 17:29
 33/79 anonim válasza:
49%
Szerencsére, ennek akkora az esélye, mintha mindenki leszokna a cigiről. Vagyis nulla!
2017. okt. 21. 18:11
 34/79 anonim ***** válasza:
61%

xDDDDDDDDDDD

(Ennél hosszabb reakcióra kár pazarolni, de ennyivel mégsem intézem el, ha akár egyetlen értelmes gondolkodásra képes ember is megnyitja a kérdést, már megérte a szájtépést.)

" Mindenki horpadtmellű, csirkecsontú lenne."

Az lesz horpadt mellű (ezt a szót külön írjuk, a helyesírást is gyakorold még) és csirkecsontú aki nem eszik eleget. Kb 2500 kcal-t jelent naponta, persze függ a fizikai aktivitástól is.

" arató munkást?"

Te nem tudom hol élsz, de a Föld ezen részén már évtizedek óta gépesítve van a mezőgazdaság, kb utoljára a 20.század elején arattak komoly területet kézi erővel...:)

Bányászt meg rakodó munkást nem tudok, de testépítőket meg személyi edzőket igen ;)

[link]

[link]

" Szerencsére, ennek akkora az esélye, mintha mindenki leszokna a cigiről. Vagyis nulla!"

Senki nem kérdezte az esélyét. Szövegértésből kasza.

2017. okt. 21. 19:44
 35/79 hokai2 ***** válasza:
8%

A "horpadtmellű" itt nem egy jelzős szerkezet, hanem egy önálló kifejezés.

E betűn nevelkedett szájtáti, aki a gabonát és termékeit csak a Tesco polcain látott, aki még a kézi aratásnál tart. A kombájnokat, és más földművelő gépeket, malmokat, feldolgozó eszközöket nem valami nyiszlett "táposcsirke" vezeti-kezeli, hanem életerős emberek.

Az emberiség evolúcióját az elmúlt 12 millió év egyértelműen mutatja.

2017. okt. 22. 07:54
 36/79 anonim ***** válasza:
68%
Ahha.
2017. okt. 22. 09:13
 37/79 A kérdező kommentje:
Ott vannak a gorillák,azok is növényevők.A vegán sportolók meg sokkal jobban teljesítenek
2017. okt. 22. 11:25
 38/79 anonim válasza:
84%

Minden másképp működne....

Én vegetáriánus vagyok, és ha az ember megszokja, utána könnyű... :3

A világ gazdaság is megváltozna. Sokkal tovább élhetnénk.

A föld is egészségesebb lenne.

Remélem segítettem! :)

2017. okt. 22. 12:11
 39/79 anonim válasza:
45%

Lenne egy csomó ványatt, betegeskedő emberünk. A kétkezi munkás nem a répától tudja megemelni az acéllapot...

Nem is beszélve arról hogy a fejlődő szervezet legalább 18 de inkább 24 éves koráig a rendes fejlődéshez igényli a húsban lévő fehérjét. Nem tudod megfelelően pótolni zöldséggel-csonthélyassal.

2017. okt. 23. 09:25
 40/79 anonim válasza:
38%
39-es vagyok. El felejtettem írni, hogy a véleményem egy kísérleten alapszik amit még akkor csináltak óvodás gyerekeken mikor a gyerek kísérlet nem volt betiltva.
2017. okt. 23. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!